MÅNDAG 30 aug

Hittade idag mitt paket som mamma skickat till mig i ett fack där posten kommer.. Smart karin att leta där först -.-
Fick snällt bju med mig av de två daim jag fick. Silversnällasuper Karin i all ära ;)
Nu ska jag hänga upp min spegel och sen är det mat. Igen.. Efter käket är dett hundmöte och efter det mat. Igen..
VI ÄTER HELA TIDEN! Börjar få tankar om att de göder upp oss för att sedan skicka oss till slakt. Fast å andra sidan så går vi fan också hela tiden här. Så liksom, det går ganska jämnt ut. Nu ringer det här.. Okej, måste rusa! De waitar i matsalen. Hare gött nicigt people!

Och det var då inte många som skrivit att de läser bloggen min. Statistiken visar på många fler haha!

See ya



howdy buddy

Min statistik har ökat de här senaste dagarna. Därför är jag väldigt nyfiken på vilka det är som läser? Lite kul att ha koll :)

Nu äter jag frukost!

Ha en fin dag och för att imorgon är det skola..
Peace


naket är galet




Ett smakprov på bolle's mysigheter.



äre lördag? ja men det är det ju. det är lördag idag och imorgon söndag

Varför tar alltid lördagar slut så fort? Jag menar.. Bara för att jag sov länge idag så blev dagen kort som en järnspik avbruten på mitten. Och det är kort! Så därför betämde jag mig för att göra ett schema så att jag hann med planerna för dagen som egentligen var noll.

- Städa rummet
- Tvätta (jävlar! den har jag glömt bort.. är nog klart nu)
- Långis promenad med Drake
- Äta kladdkaka
- Stalka Love bl.a.
- Busa al night long

Det är ganska sjukt hur bilarna kör här. Igår när jag och Love cyklade till Hammenhög så kom en bil bakifrån och tuta och greja. Sen körde han förbi saktasakta och körde mot Love som fick märken över armen. Fan vad jävla arg man kan bli för såna typer. Tål dem inte! Sen kom det 2156357 bilar i 342416439 km/h, ungefär. Är fan riktigt scary att cykla då. Nu ska jag hämta min tvätt som vart klar ganska länge nu.

Ha det fint och sup inte ihjäl er
Peace


Bollerup


Borgen

Skola


Ett av stallarna

Alén in från ena hållet


Bus

Borggården




Lite pics från Bollerup. Jag ska strax stänga ner datan för dagen. Trött som faaaaan! Inte sovit på 2 dygn, ni ska se hur jag ser ut.. Ser typ drogad ut! Lovar, vilket är så fint. Ska försöka sova länge imorgon om Drake kanske kan vara snäll. Han har faktiskt busat med en av grannarsnas hundar så han borde vara as trött han med. Annars blir det nog lugnt imorgon. Ladda upp inför söndagen då de flesta av tvåorna kommer. Den veckan lär bli ännu mindre sömnfylld och värre blir det nästa vecka igen då treorna börjar. Men man lever ju bara en gång så lätt värt det! Jag är mätt också.. Efter allt godis jag ätit ikväll så skulle det vara konstigt om jag inte var mätt.

Men ne fuckers! So long
Peace


back

Hemma från övernattningen med ettorna. KALLT är en bra förklaring på hur det var. Men även himla kul! Trivs bättre och bättre (som några av er nämt) med tiden. Kommer allt närmare de nya vännerna och man kan äntligen lugna ner sig i sig själv. Snart väntar en lång cykletur till Hammenhög för att köpa gooodis till 1000! Har skrivit redan på min och brudarna i melleruds blogg lite mer, så check it out!
http://kanama.blogg.se/

Även om jag inte vart så himla aktiv än så länge. Men jobbigt att skriva på båda bloggarna när man inte har all tid i världen vid datan längre. Ne, nu väntar dem nog på att komma iväg. Ha det så underbart härligt! Det ska jag :)




25 augusti

Lunch just nu, men har ingen lust att äta. Vet inte vad jag vill längre. Det har ju fan bara gått två dagar.. Kom igen nu!

Imorgon ska vi iväg och sova under en pressening.


first day - check

Just nu är jag så trött att jag lätt skulle kunna somna på 3 sekunder. Vart en lång dag med så jäkla mycket nytt. Speciellt alla namn.. Jag brukar inte ha svårt med att komma ihåg det men nu kommer jag knappt ihåg hälften av vad alla heter. Fast i för sig, det är kanske inte så konstigt. Snart är det fotografgering och jag hatar det! Porträtt bild också. Väldigt mycket tummen upp på det -.-
Och vet ni? Skånskan är inte så jobbig som jag trodde. Känns som om att jag rätt snart kommer dras med på deras finfina dialekt. Det verkar nästan som om de har svårare att förstå min dialekt. Kul att försöka säga något roligt när ändå ingen fattar. Eller ne, så farligt är det inte men ändå ;)
Nu taggar jag morgondagens mattetest... Jag måste försöka vara på min smartaaste sida! Matte och jag kommer ju så bra överrens så det ska nog inte vara några problem. He he!

Nu orkar jag inte skriva mer. Måste försöka packa upp de sista sakerna också. Vilket blev ganska mycket mer i förmiddags då vi drog in till Ystad och fixade lite mer prylar till rummet mitt.

Haha puss på er! Saknar er ♥


i skååååååååne

Idag gick flyttlasset. Sitter nu här i mitt rum med en snarkande Drake intill sig. Allt verkar great!
Bloggar mer imorgon, trött nu ja.

Jag lever iaf, ville säga det bara.
Peace


n e w s

Finally fixade jag till bloggen lite. Ah, ingen sådär jätte stor skillnad, men alltid kul med lite nytt ;)

Go natt på er!
Puss


check!

Hade en låång inköpslista son nu är prickad och klar. Det dumma var att en schampoo flaska hade såklart läckt så allt det nya är nu insmörjt i schampoo. Nice! Nu har jag iaf allt som ska med, men har ändå inte kommit igång med att lägga ner det i lådorna.. Får ta tag i det.. nu? Yes tror det.

Först vill jag bara säga tack till Framnäs gård. Tack för ännu en toppen sommar hos er! Alltid lika uppskattat att hjälpa till där. Igår gjorde jag sista arbetsdagen och goa som dem är hade dem köpt en go chokladtårta, en söt blomma och ett presentkort, + en lön som snart platsar så fint på kontot. Ska lova att skicka brev till er från skåneland ;)
OCH tack även till Nathalie för de minnesvärda korten och det så himla fina skrivna brevet. betyder mycket ska du veta! ♥

Peace
~ enjoy the evening.


längtar..

Imorgon är det en stooor dag! Vad händer då? Jo min tandställning kommer att tas ut. Vilket jag längtat efter i 1½ år nu. Kommer bli så jävla ovant, men skööönt! Lika skönt som getingsticket jag fick igår natt? Osäker på det faktiskt. Jag skullle ta upp laddaren till datan och helt plötsligt brände det till. Trodde att jag hade fått en jävla stöt av laddaren först innan det klickade. Nathalie som också var med fattade lagom mycket när jag stod där och.. skrek? ;p
Haha Nathalie åkte hem efter att hon hade tagit hand om mig vid halv 4. Före det hade vi vart i grillstugan vid Sunnanå och myst sönder med Maria i alsset också. Tack för den kvällen! ♥

Mamma ringde mig nyss och hon hade ringt Bollerup imorse. FAN VAD HÄÄÄÄRLIGT! Jag fick det största rummet i Affären (hade önskat det boendet). Jag skulle ju egentligen bott med bästa Marrie. Men hon dissa Bolle i sista stunden och ska nu börja på Strömsholm den busen. Så det var just därför jag fått det bigaste rummet eftersom att vi skulle delat. Men nu får jag det all by myself istället ;) lyx!
Sen ska jag och Drake vara med och träna olika hundsport discipliner varje måndag framöver. Kan inte bli bättre? Jo.. Om Marrie valde Bolle igen då men. Jag förstår dig ;)

Nu ska jag ut och rida.
Ciao


lycklig

Hästarna kommer få det bra, vilket är huvudsaken. Nu kommer jag också kunna få det bra. Vilket gör att allt blir bra! Ville aldrig släppa taget om er. Det vill jag inte nu heller, men det måste genomföras tyvärr. Det kommer gå mycket lättare när jag vet att er framtid ser ljus ut.






Kommer sakna er, den saken är klar ♥

Peace

äg!

Kollakollakolla; http://www.youtube.com/watch?v=DXHaCEhOiWU

lördag





Partypart!
See ya




sunny saturday

Snart åker solbrillsen på! Känns ju inte lite dumt att sitta här inne nu när solen steker för kanske sista gången på ett bra tag framöver? Man vet ju aldrig med smhi ;)
Planer för dagen;
- Träna Drake
- Luncha hos farmor
- Rida Jojjen
- Leka partaj med Maria

Well.. Planer ska man egentligen inte ha, för dem ändras alltid. Men ändå ;)

Ha det bra och jag hoppas ni tar till vara på solen!
Peace


friday ohalala

Om ni inte redan visste det så regnar det ganska rejält ute.. Fan då! Jag som skulle ut och rida, men jag väntar nog med det tills ikväll. Ska ju i för sig inte bli förvånad att man har vädret mot sig just idag. Har ni koll på vilken dag det är exakt idag? Kan ge er svaret på det annars: fredag den 13:e. Ohh bu! Kan bli en intressant dag.
Inte lika intressant för Drake dock, han sitter mest på trappan och vill inte gå ut i regnet i onödan. Apropå Drake så kollade jag nyss på några gamla bilder på honom från när han var en litenliten bulle. Ni ska få se skillnaden!




Mellan 3-4 veckor


5 ½ månad

Någon skillnad?

Peace


gooood evening!

Snart är säx änd thä city på tvn och det är alltid ett stort plus över det. Godsaker framplockade och yäs, I'm ready!

Idag har jag vart duktig och tränat alla djuren. Jojjen gick PRIMA, Lukas gick PRIMA och Drake sökte näringsspår för andra gången och han var BÄST! Åh kärlek till er ♥

Haj på er


12 aug - pic

Solen lyser och vaknade tidigt idag, vilket betyder att dagen blir så mkt längre. Good work! Man blir glad av sånt här väder, i alla fall jag. Vill bara ut och springa runt och hoppa och helt enkelt bli allmänt galen! ska nog satsa på den idén efter att jag har skrivit klart detta inlägget.
Igår kom Emelie förbi och vi fick snacka igenom de senaste dagarnas händelser, vilket behövdes! Vi tog även en fin barbacka tur med hästarna som verkade uppskatta det väldigt mycket. Speciellt Jojjen som lyfte framhovarna lite väl högt ibalnd.. En gång stegrade han så högt att jag var rädd att han skulle ramla bakåt. Busponny! Senare efter jobbet så stack jag till Nadia. Vi gick fram & tillbaka till och från vita, på vägen hem blev det powerwalk mode. Sex and the city var näst upp på tvn och det kan man inte missa! Så vi stadgade upp oss med glass och hallon, vilken succé ;) Det slutade med att jag hade en sovande Nadia brevid mig, höhö!

Nu ska ni få se lite bilder fån olika events från mobilen som jag varit duktig och laddat över tilld datan.
enjoy!



Bustripp i hagen. 22 juni



After work bad med Bäs. 28 juni


Kanalyran 2-3 juli


Maskerad på Bloms med Maria. 17 juli



Världsgo nattpromenad med Bäs 19 juli

Mustach




The Ark

The Sounds

Adept



KAOS festival. 30-31 juli


Norrköping 1-7 aug


Drake

Jojjen, igår




Ne nu jävlar.. Detta inlägget tog låång tid!
Nu ska jag ut och springa.

See ya


mörkt..?

Kolla ut genom fönstret! Visst har det blivit jävligt svart ute tidigt nu..? Det är ngt av det värsta att inse. Att sommaren snart är över vill säga, uuh! Men man klarar sig, speciellt om man sitter med massa nya saker omkring sig + choklad och snart en fanta (som jag ska sno av bror min).
Tkr att jag blivit riktdigt duktig med att uppdatera nu igen! ska försöka hålla mig på samma bana.

Ha en mörk och bra kväll/ natt, det ska jag med en ond arm!




Visst var jag schysst mot vår förra älskling Sässy? Hahah fy, stackars gumma..
Peace!


9 augusti

Vaknade ganska tidigt idag (!) och hjälpte snällt till med att tippa av massa skot på tippen med pappa. Jobbigt, pouuh! Snart ut och rida Jojjen också. Gårdagens ridpass gick så bra, sorgligt att vi har mindre än 2 veckor kvar med varandra nu.. Men ska inte skriva om det, för då kommer jag bli så himla känslosam och jag är inte riktigt på right move för det. Jag är hungrig! Så snart blir det käk. Mums!

See ya later!
OCH hörrni, ni måste kolla in min & Marries nyskapta blogg.
Den är kanske inte så mkt värd just nu, men när vi båda befinner oss i samma rum i skåne så får ni veta ALLT om vad som händer. Just det som ni inte får missa ;)
Check - http://karmaungar.blogg.se/

Peace!


men..

Så här får det inte vara tkr jag!







måndag 8 aug- stääädning..

Ryser av bara ordet.. ''städning'', uuuh! Men förstår ju själv att det måste genomlidas nu när man snart flyttar. Måste börja packa nu snart också, men det är så himla svårt att veta vad man ska ha med sig. Förutom kläder och såna stuffs då.. Eftersom att rummet är inrett med möbler så är det ju egentligen kanske inte så mkt mer än kläder heller? Jo, lite inredningsprylar vill jag ha med mig så att man får lite stil i rummet. Det passar ju mig liksom ;) haha! Ne men Marrie?! Vad säger du, vad ska man mer ha med sig? ;o
Kan även tillägga att det är riktigt jäkla tufft att städa ur stallet. Att slänga gamla slitna saker till hästarna gör ont och tar emot.. Fick t.ex. slänga med Jojjens gamla benskydd, vinröda och fina. Mycket saker som väcks till liv när man får syn på såna saker. Inridningen och alla avramlingar. Oh jösses vad tiden har runnit iväg..

Nu tror jag snart att maten kallnar.
Fast hinner nog ladda upp några få bilder från valpträffen.
Ha en go dag


Datan ville inte få upp mer bilder för tillfället, kommer mer senare då.


bilder till 1000

Nu har jag äntligen lyckats att få in alla bilder fårn kameran till datan. Grattis Karin, tog bara några år..
Idag är det söndag och fy vad söndagar kan vara tråkiga. Förmiddagen sovde jag bort medans jag senare tränade Drake. Igår var det ju valpträff och där fick man lära sig en hel massa. En instruktör som var tiptopp var på plats och hjälpte oss hela dagen. Första passet fick vi lägga ut ett spår som vi sedan fick gå. Drake följde det så fint! Sen blev det massa träningar och dagen var helkul!

Nu tänkte jag lägga upp några bilder från bl.a. övernattningen här i stallet med Nathalie, Maria & Emelie. Sen även från Norrköpings veckan. Så jävla kul.. Obeskrivligt vad jag kommer sakna er!






















Tack återigen för en toppenvecka! ♥

Måste även tilläga att shoppingen var craaaazy! Kan försöka skriva en lista på det jag köpt;
2 par jeans
3 linnen
4 par örhängen
2 ringar
1 kjol
1 par shorts
1 väska
Leggins
2 halsband till Drake
1 spel
1 paraply
1 kavaj/tröja
1 skärp
Smink
Blåa, låga Converse
Bh
Ben & Jerry's
Godis
Data
Och massa smått & gott
Har missat massa för det som jag skrivit upp ser lite ut i jämfört med verkligheten! Hehe

Nu ska jag försöka hitta på något.
Kram på er och ha en finfin dag


saknat mig?

Hehe ja.. Nu har jag äntligen fått tag på min blogglust som tyvärr vart på rymmen nu ett tag. Kan kanske vara min nya data som gjort att lusten äntligen kommit tillbaka igen! Hope so. För nu ni, nu har jag en jääävla massa att berätta för er ;)

T.ex. om Kaos. Melleruds musikfestival som gjorde 30-31 juli -10 till två minnesvärda datum. Allt folk samlade på ett ställe för att njuta av all härlig musik. Tillsammans med all den sociala biten så finns inte mycket som kan slå den helgen. Inte illa pinkat att få bl.a. The Ark, The Sounds, Petter, Salem al Fakir och Mustach till lilla Mellerud. Hoppas nu dem får ihop det till ytterligare några Kaos i åren framför oss. Vore en nice tradition ändå ;p
Kanske finns några läsare som vill se hela Kaos utbud av band? Kan jag la ordna ;)
[intenting], Adept, Anderas Grega, Annielle, Asha Ali, Babian, Bye Bye Bicycle, Carolina Wallin Pérez, Chords, The Coffebreakers, Colours that Collide, Concept Store, Growing Pains, Holmes, I Am So Me, Invasionen, Kultiration, Little Dragon, Lobstah, Looptrop Rockers, Markus Krunegård, Masshysteri, Nejra, New Moscow, Organismen, Precious Tears, Sator, Social Siberia, The Berndt, The Fast Forwards, Walking With Strangers. Det var dem.
Tack iaf för den helgen alla inblandade, ni vet vilka ni är ;)

Sen på söndagen direkt efter Kaos, alltså den 1:a august (fatta att det redan är augusti..! hemskt) åkte jag, Drake och mina kära vänner Nathalie & Maria till Norrköping för att stanna veckan ut hos mamma. Måndagen bestod för mesta delen av shopping. Sen på kvällen stack vi på bio, Eclipse. Hade inte sett den förrens då! Men den var absolut så bra som jag hoppades på. Efter ett fåtal timmars sömn blev det tisdag och ytterligare shopping stod på tur. Fast då först till Cloetta fabriken för att införskaffa sig lite sådär lagom mycket godis ;) Mums! Sen åkte vi vidare till MediaMarkt för att jag nu ska kunna sitta här med min nya data ^^ Jag ÄLSKAR den! Det är en HP av något slag, laaaaaaptop då vavava. Lättast att få med sig den på tåget på så vis ;) Eftersom att det nog kommer bli mycket tågsittande dem framtida 3 åren. Tack Skåne! Men hur som helst så fortsatte vi att göra slut på pengar väl inne i Norrköping igen. Tisdagskvällen bjöd på en utomhusbio, Bröllopsfotografen. Jätte mysigt! Onsdag.. Vad fan gjorde vi i onsdags? Förutom att shoppa igen.. Eh jag kommer inte ihåg :p
I torsdags var vi i en park hela förmiddagen/middag med Drake. Sen tog vi det gaaanska lugnt tills vi gick ut och käkade med kära släkten i Nkp. Idag, fredag har det också vart lugnt med kortspel i solen och bilsittande på vägen hem. Och ja.. Nu sitter jag här hemma i Mellerud igen. Fast imorgon sticker jag till Borås med Drake. Valpträff, vilket ska bli himla kul! Han var så himla duktig i storstan, skötte sig prima! Puss på honom ♥
Sen återgår jag till vardagen vilket innebär jobb. Men det ska bli kul.
Jag har massa bilder som väntar på uppmärksamhet, men för er som läst min blogg tidigare vet att mina bilder är stora och feta. Och med inte världens snabbaste internet blir det ingen bra kombination för mitt tålamod som är n0ll! Aja, imorgon ska jag försöka ta tag i det ändå.
Nu närmast väntar lite sömn.
Go natt! Peace från sjukling