Drake hälsar!






Nu blir det att brumma till gården och när jag kommer hem ska jag försöka sätta mig och skriva lite här. Har ju en hel massa att skriva om!



söndag 18 juli

Planer för dagen ;

- Ut och rida Jojjen strax.
- Jobb 16 - 20
- Rida Lukas

Wie! Rolig dag .. paus ... NOT!

Gårdagen var desto bättre, tillbringades med Maria och även Nadia & Jesper.
Bad, vilket var ett kallt dopp som gjorde oss ganska nerkylda och trötta. Hehe fast bara ganska säger vi.
När vi blir trötta blir vi konstiga. Så turen till kvarnis och tillbaka till Nadias place blev galet rolig. Haha!
Sen käkade jag kladdkaka, Maria barnmat & Nadia jordgubbar och glass medans Jesper fick lyssna på tjejsnack.
En stor ära för honom får jag nog säga. Hah!

Ne, nu får jag skynda mig ut till Jojjen så att dagens schema inte spricker.
Peace out


check

Precis jobbat klart och luktar ko. Ingen hemma eftersom att alla verkar vara på Fallens. Jävla västtrafik... Drar och badar med Nathalie & Nadia så blir nog kvällen bra. Och man slutar lukta ko. Mysigt..! Imorgon måste jag hur som helst till Fallens, Adept bl.a. spelar ju! Yäy! :D
Ha en go kväll.

Puss


finfin dag

Nyss kommit in sen ett varmt & svettigt pass med Jojjen. Han går bättre och bättre för varje dag nu. Hoppas innerligt att en sista tävlingsstart kan bli möjligt. Älskar känslan när man är inne på banan och bara rider och allas blickar är på en. Sen om man får till ett bra program så blir det ännu bättre ;) Jobbigt bara att man inte hade en egen sjö här hemma, så att man kan springa och ta ett avsvalkande dopp precis efter ridturen.. Fatta vad nice det vore!
Snart blire käk och sen jobb. Ikväll hoppas jag på en tripp till sjön med Maria.






Ha det bra i värmen.

torkel är min gud

Är det bara jag som älskar Torkel i knipa? Det hoppas jag då verkligen inte för att det går inte annat än att älska!
Speciellt Jasons goa kommentarer.. ÅH!
Jag menar ;



hihihii!

Och vet ni vad som hände igår? Jo vår Kronprinsessa fyllde år, ååh grattis! Fast det bryr jag mig inte ett skit om egentligen. Det jag skulle säga var att min bästa Maria också fyllde år, hela 16. Big girl ;)
Jag är så dålig på att skriva kärleksförklaringar, men ska nog försöka. För det är ju Maria jag snackar om och hon är värd allt. Det har hon varit sen första dagen i skolan för snart 11 år sedan. Den dagen kanske du kommer ihåg bättre men jag vet att den var bra. För allt med dig är bra, till och med våra små söta bråk när vi var mindre var bra. För jag slog ner dig. Jag tyckte jag var bra. Men du reste dig upp och slog ner mig och då blev helt plötsligt du också bra, alltså gjorda för varandra! Under dessa 11 år har vi vart med om mycket. Massa gulliga kalas med rosa kläder, blivit duschad inför hela klassen (!!!!), hästar, färgan, KILLLLAR för det är det enda vi lever för. Haha ne, det gör vi inte för 5-öre faktiskt. Sen ah.. otroligt mycket Pomac! Vi har gjort allt! Som Helan & Halvan! Fast istället för Halvan så är det Halvar. Jag älskar dig Maria.. Det vet du, genom vått och torrt (hahah misstolk..). Hoppar du hoppar jag. Kommer sakna dig älskade vän. Har planerat en grym präsänt ;) vill ni veta vad? Jo en präst. Puss på dig!

Och jag vet att det blev rörigt men jag är flumm och då blir det så.
Peace


längtar så jag tror jag går av, helt av

och ja..! klart man kan vänta så mycket på något. Speciellt om man kommer bli roomie med världens bästa, gå på tiptoppad skola, mega fester, massa nytt folk, KARMA, flummm 24/7, träna hästar & Drake, bli mobbad av bror (?!) och framför allt äta massa god mat! :D Tror det kan bli 3 väldigtväldigt bra år. Men fram till den 23 augusti ska jag ta vara på tiden tillsammans med Jojjen och Lukas. Mina änglar!
Btw! Jag kom att tänka på en grej igår. Jag har inga nya bilder på Drake, men ni kanske vill se hur mkt han har växt? För han är en big boy nu om man jämför med de gamla bilderna som ligger uppe här. Satsar på att dra med kameran ut senare! Sist gång jag använde kameran var i måndags då jag följde med mamma och Ottersten company till kusten. Tur med vädret kan man säga att vi hade och då även ett dopp i varmt vatten. Fast ni vet, sämst med saltvatten är alla dessa magneter. Har ni någon gång bränt er på en brännmagnet tro? Jag gjorde det när jag var mindre och hade segelbåt ute vid kusten. Hoppade i och simmade utan att se mig för.. Mitt eget fel alltså, vilket resulterade i en hemskt svidande arm. Det känns 10 x värre än att stoppa hela armen i en massa brännässlor. Så jag skulle inte tipsa er om att komma i kontakt med dem. Från en grej till en annan.. I tisdags simmade Drake för första gången. Vi har tagit med honom massa ggr till vattnet, men feg som han har blivit så har han aldrig viljat gått så långt ut. Men finally! Hoppas på att han kommer bli en himla go vattenhund! Så kul att simma med hund liksom ;)
Och vet ni vad jag gjorde i stort sett hela dagen igår förutom jobb? Jo jag satt som klistrad framför Vänner-serien. Har alltid älskat den serien. Och nu har jag alltså kommit i en sån tittar period. Älskar Chandler och Joey, och Ross.. Och Rachel och ah, alla är så himla charmiga! Så drf ska jag nu innan jobbet kolla på ett avsnitt, för det hinner jag nog. See ya!

Puss


masssa newsnewsnews att berätttaa!

.. men har inte tid just nu. Förlåt men tkr det är ganska så rätt inte ha så mkt tid över när det är sommar och speciellt sommarlov. Men i och med att jag har en blogg så booorde jag faktiskt skriva här också. Jag vill skriva!Men tiden räcker inte till! Och se där.. Nu väntar de på mig. Chokladbollar och Morden i Midsomer med nya (?) familjen :) puss på't!

Ska försöka blogga senare när jag kommer hem.
Peace


5 Juli, 2010 mååndags!

Igår kväll kom en och provred Jojjen.. Känns jobbigt, men han får det nog bra och gör en annan tjej förälskad. I förmiddags red jag till dem så att hon fick rida honom en gång till och till och med ha honom över natten. Jag känner mig helt tom. Men det är ingen idé att lägga energi på det just nu tror jag. Har Visst, det kommer en tår då och då.. Men tröstar mig med att han kommer få det super! Och jag kommer få träna massa andra pållar och Drake. Men ne.. Just nu hjälpte inte den tanken ett dugg! Jag vill vara liten och ha ännu mer framtid framför mig. Liksom spola tillbaka tiden, så att det blev jag och Jojjen igen. Utan problem och inga tankar på sorgsna farväl. Bara vi två tillsammans med Leo & Legend liggandes i en morgondaggig hage. Som -05. Aldrig att jag glömmer det.. När jag somnade på Jojjens knå och han vilade sin mule mot min mage. Jojjen.. Så mycket kärlek du givit mig! ♥
Sen har dagen bestått av mat, jobb och trötthet. Sen en jobbig hals som bara gör ont, spec nu på kvällen. Nu är det som värst och har ingen som helst röst kvar. Förresten, förut innan jag skulle till Framnäs och jobba så var det typ helt slut med luft i bakdäcket på moppen. Så fyllde på och ah inget mer med det just då. Men när jag skulle åka igen så var luften borta igen. Hade två minuter kvar innan jag skulle vara på plats så fick lite bråttom sådär. Men eftersom att pappa som vanligt inte erbjöd sig någon skjuts så fick jag soringa ner till vägen och hämta cykeln som legat där ute sen skolan tog slut. Sen cykla med en cp cykel i motvind för att sedan cykla hem igen och självklart hade vinden ändrat riktning så fick ännu värre motvind hem i uppförsbacke typ hela vägen. HATAR ATT CYKLA!
OBS! Inlägget är från i måndags!

hungrig!

..och snart väntar grillat! hoppas även på ngn smarrig efterrätt ;)
Har jobbat idag och dagens pass var utomhus i solen så har en fin linne-bränna.. Sexigt heeeh nej :D
Stod ute från 9.30 till 16, ganska varmt om jag får säga det själv. Oh yää! Hittade en Ben & Jerry i frysen som nu blev min, lycka upphöjt till 1000! Eh ah, well.. Drake fick följa med till tha jobb idag och han är lugn som en ko. Haha! Efter jobbet så tog jag mig en runda till bloms (tips från the boss att det var fyndarchans!). Hittade faktiskt en tröja och en t-shirt. Även lite gottigottgott slank med. Hoho gudars vad gott det är med Ben & Jerrys! :D Halva kvar
Cyklade fram o tillbaka från Bloms eftersom att min moppe dratt på sig punka. Och jag HATAR att cykla.. Euuw. Som tur var hämtade mamma upp mig när jag kommit hem så att jag kunde hämta moppen som nu är fixad. Wroom. Nu blev jag matad av mamma, en jordgubbe. MUMMA! Haha jag vet att jag inte skriver så sammanhängt XD Men ni fattar la?! ;D Nu håller jag och mamms på att skriva på alla Bollerup papper. FAN VAD JAG OCH MARRIE KOMMER ÄGA UPP! Eller hur sweetie? ;o Säkra Bolle kommer bli osäkert.. Aw stackars. Men jag längtar så in i.. Insparken lär bli intressant.. Men ne, nu väntar mat och fotboll. Ehy vänta! Vadå fotboll? Ah men du vet.. VM! Semifinalen mellan Spanien och Tyskland. Ahrå, Karin har kollen ;)
Puss
Bara för att påminna om att jag är kung..

Kanske ny header snart?

Kan behövas

hehehe hej

Jag heter Karin Ellen Marja Nordström och är en trött tjej på 16 år som helst avstår från allt prat idag. Jag pratar inte i telefon för då går jag av på mitten. Gårdagen var himla rolig, likaså dagen innan. Kanske därför rösten är borta? Jag gillar Conrad för han är min gosis och jordgubbar för att det är gott! Speciellt gillar man det på kanalyrehelgen för då är man med massa härligt folk och under sommartemperatur om man har tur. Tur behöver man annars dör man och jag är Karin fixarn som hjälper folk i nöd. Du behöver inte säga tack Maria ;)
Idag ska jag ta det luuugnt och bara åka och bada med min bästis Drake och sen om jag har riktigt tur som man behöver ibland även få nybakta bullar framför tvn med täcke ;o gillar att mamma alltid får såna ideér på semestern!
Jag tackar alla för en awsome helg!
Peace

1 juli?!

Asså shit.. Redan första juli, vadå tiden går fort? Den går inte fort utan den går jäävligt fort! Scary att man snart flyttar till Skåne och börjar ett helt nytt liv. Jag längtar faktiskt!
Idag har det också gått fort. Gick upp kl. 8 idag och sen ut för att fixa Jojjen för en tur i vattnet. Åkte till typ Vita - Furusand området och snacka om pigg häst här va! Jisses vad han var glad! Haha sötnöt. Direkt när jag kom till vattnet så hoppade han upp och ner och när jag lättade på handen for han fram i full galopp. Det dumma var att han glömde att lyfta på fötterna så han snubblade och gick ner på knå vilket gjorde att jag helt oförbered plaskade i. Fatta vilken tur att jag precis hade lagt av mobilen! Annars vore det inte lika roligt.. Fast då var det förbannat kul! Jag tog av mig ridkläderna och Jojjens sadel och tog en faktiskt ganska lång simtur. Det är så himla mäktikt att simma med en häst. Blir ett sånt schvung under vattnet och ah.. Härlig känsla det där! Efter det red jag vidare med blöta kläder, fast eftersom att solen var med mig så torkade jag upp ganska snabbt (h)
Nu har jag mest legat ute i solen och läst. Och snart väntar jobb. Fast först ska jag äta lite mer för att sen äta ytterligare lite till. Jag gillar mat :D

Imorgon drar kanalyran igång och ännu bättre kanalyrerocken. Snyggingar on stage? Oh yes. Detta låter inte helt fel detta tycker jag.

Har massa bilder som jag ska lägga upp.. ikv? Ah jag ska försöka iaf, men lovar inget.
Puss