jag suger på att uppdatera..

Kom nyss hem till Mellerud igen efter en kort skolvecka nere på Bollerup. Så nu är det alltså påsklov för mig, inte så tokigt enligt mig ;)

Imorgon ska jag förbi Dahlstiernska gymnasiet för att hälsa på massa folk. Känns lagom bra att starta lovet med att gå till en skola.. Men eftersom att man slipper plugga så är det liksom inga problem!

Nu ska jag sova om jag ens ska försöka komma upp någolunda tidigt.
Puss o gonatt!


Till Mellerud imorgon!

Well, idag är det den 7:e april och dagarna rullar på. Snart är det v. 16 vilket innebär PÅSKLOV! Om jag längtar?! Saknar mina älsklingar där hemma.. Blir till att ha ganska så mycket trevligt när jag kommer till the big Mellerud. för det är det lätt att ha där, alltid och alltid och alltid roligt! Saknar mina och Marias totala utflippade stunder, shiiiet pommefritttt vad vi kan få till det ibland alltså! Sen Emelie, dig har man inte träffat på år och dag känns det som, illa.. Samma med Emelie ''the Bäs'', när träffades vi sist? Vill inte ens tänka tanken.. Saknar er alla!

Fast nu kom lite nyheter in genom telefonen, ska hem i helgen! Så då får vi se till att ha det greaters ;)
Imorgon ska jag ju också lämna Drake i Borås, där han är uppfödd. Orkar inte gå in på vaför, men så är i alla fall fallet. Hur tråkigt och ledsamt som helst, men förhoppningsvis blir det också bäst så. Kommer sakna han så jävla mycket bara.. Har liksom inte insett att detta är våran sista kväll tillsammans förrens nu. Älskade Drake ♥
För nästan exakt ett år sen åkte jag och pappa till Borås och hämtade hem dig, endast 2 månader gammal och så söt du var. Kommer ihåg när jag lyfte upp dig från buren med alla dina kullsyskon och kände mig så himla lycklig, det var första gången jag höll dig i min famn och det ända jag kunde tänka var att det var min hund som jag höll i. Tänkte på hur lång tid vi hade framför oss och hur roligt vi skulle få ha, alla mysiga stunder och all träning. Allt det låg framför oss. Nu har en hel sommar, höst och vinter passerat och allt har förändrats. Det funkar inte längre, och det tar emot att säga det. Jag kommer sakna dig så mycket. Även om du kan vara så fruktansvärt jobbig ibland.. Haha! Men du är ju trots allt mitt lilla hjärta.

Just nu ligger du på golvet precis vid mina fötter och brevid så står det fullt med saker som är dina. Hälften är nedplockade i en låda som du ska få ha med dig till ditt nya hem. Fan att det skulle behöva bli såhär. Först hästarna och nu dig. Aja, nu gäller det väl att inte hamna i det förflutna och ha siktet framåt.
Hovawartvalpen från Bergenhovs kennel i Bollebygd.Bergenhovs kennel, Bollebygd. MIN?!
Nu ska vi sova. Godnatt!