all by myself

Första ensamma kvällen på bollerup nu och det är gaaaanska tomt! Bara Lovisa här typ, fast hon bor inte i samma boende. Men som tur är så kommer bästa Camilla imorgon :D
.
Har laddat ner en massa filmer idag och bara slappat sönder. Hoppade även ut genom fönstret och la mig en stund på gräset utanför, bäst att passa på medans solen fortfarande är varm. Problemet är att när man är såhär ensam så kmr allt ikapp en och helt plötsligt vill jag bara hem igen. Saknar allt ''hemma'' redan! Spec. min älskade mamma och mina finfina vänner! Men när det börjar fylla på med mer folk på söndag/måndag kommer jag förhoppningsvis ha annat att tänka på.
.
Nu ska jag sätta på ännu en film och lägga mig i soffan och invänta morgondagen då mycket ska fixas.
Ha en go kväll!

vantalängan -11

Så.. Nu befinner jag mig i skåne igen efter två super härliga dagar på kusten som gjorde mig en hel del brunare! (Y)
När allt var uppackat i mitt nya rum som jag ska dela med en annan, stack jag och mamma och köpte massa prylar till både stallet o rummet. En hel del foder införskaffades så nu är allt klart inför Kakies ankomst. Ska bli så kul! Kunna gå ut till stallet igen efter varje skoldag har jag saknat så himla mkt, det är så lugnade på något vis. Ska snart sticka ut dit och göra rent stallskåpet, men först måste jag sova lite. Har precis kommit hem från Vantalängan där jag var med och hjälpte till med aktiviteter bl.a. för de nya ettorna. Även om det bara skiljer ett år mellan oss så ser dom ju förjävla små ut.. Förutom en som var över 2 meter lång ;p blev hur som helst inte så mkt sömn, även om jag var en av dom som sov mest.
.    Ska försöka lägga upp någon bild på mitt nya rum snart och våran modul där vi bor.
Ha det grymmers!

söndag 21/8

Hej på er!
Nu är jag hemma i Mellerud. Kom hem igår efter Norrköping och Tallin. Har haft det jätte bra! I Tallin var det sol hela dagen och varmt som bara den. Gick runt och kikade i några timmar innan vi gick till båten igen. Själva färjan var nice också! Det bästa var ju nästan taxfree'n. Brukar låta så efter en färjetur.. Massvis utav godis och sprit, haha! Blev iaf lite smått och gott som åkte med hem. Och när vi väl var hemma i Norrköping igen var det något som heter Augustifesten där, så precis utanför mammas port till lägenheten sålde dom såna där goa munkar! Några såna fick också åka med mig hem.. Så nu har jag så att det räcker ett tag! Iaf någon helg hehe.
Igår så packade jag ihop det sista inför Bollerup. Blivit 10 backar + några väskor. Fattar inte hur det kan bli så mycket? Men men, så äre. Efter packningen så stack jag till Maria en sväng. Dröjer ett tag till nästa gång vi ses, så hoppas du kmr överleva utan mig ;)
Idag vaknade jag typ vid 13.. Ops! Gick upp och skulle käka frulle, men hann bara göra en macka innan pappa kom och sa att jag skulle köra så att vi fick lite lunch. Fick kasta min goa macka :( Efter en tur i västergötland hälsade vi både på farmor & farfar och sen mormor. Åh vad jag älskar dom! Så härliga människor är dom ♥
Och imorgon får jag ställa klockan, ska upp och dra till kusten och sova där en natt. Hoppas på sol så att man kan få avsluta sommarlovet med lite schteek och ett dopp i havet.
Men nä, vad sägs om lite pics?

Nu orkar jag inte mer, haha..
GODNATT

Baltic Queen


Om vi skulle åka i vattnet och drukna.. Så skyll på den här båten!

cp!

Datan måste vara sur på mig.. För i det tidigare inlägget jag gjorde nyss så läggs all text ihop hela tiden och jag kan inte fixa det..! Så ni får stå ut och försöka läsa det ändå.

ready, set... GO!

Igår hade jag finbesök av brudarna. Körde på lite mystema, blev en del prat och en film på altanen med massa ljus och filtar. Sen käkade vi pizza, eller okej.. Jag och Nathalie gjorde det iaf! Det var faktiskt min första pizza på hela sommaren, så gissa om den var go?! Eftersom att jag åker till Norrköping idag och är borta resten av sommarlovet så slutade kvällen med hejdå kramar. Kommer förmodligen inte komma hemåt förens höstlovet, och det är ju ett tag till dess. Men kan ju säga redan nu att den veckan kommer ha en klass för sig själv! Som sagt, senare idag går tåget med slutdestination Norrköping. Med mig hela vägen kommer Christian att vara.. hur fan ska man orka med honom? May the force be with me.. Haha men nä, det ska nog inte vara några problem. Han har ju några bra sidor också! Aja anyway, imorgon åker vi vidare till Sthlm för att hoppa på färjan till Tallin som jag nog redan nämt i tidigare inlägg. Blir borta tills fredag och kommer hem till Mellerud en snabbis på lördag innan vi åker vidare till kusten. Där blir jag i några dagar tills det blir dags att packa in alla saker i bilen och åka neråt till Bollerup igen. Yiiiha! Känns som ett bra avslut på denna sommar iaf :) Kameran kommer vara med 24/7 nu så om några dagar kanske det kommer en hel del bilder upp. Ha det suuup-er! Peace

Men yooo!

Nu är det bara 2 dagar kvar på praktiken för denna sommaren. Underbart! Tänk ändå att man jobbat 6 veckor full tid, men inte fått några cash at all! Men okej, det är väl schysst? Heh..

Nästa vecka blir det iaf lite mer chill! Förutom att jag måste börja plugga matte då. Jag måste verkligen! Har ett matteprov direkt efter sommarlovet och någon vecka efter det blir det Nationella provet i matte b. Var sjuk och hemma i Mellerud när det var i våras så måste alltså göra det nu. Känns ju bra efter en hel sommar och typ tre månader utan en enda mattelektion. Kommer lätt få MVG.. Aoh kill me!

Sen måste jag hinna med att åka till Göteborg, ska skaffa en industrialpiercing. Snyggt är det! Så hoppas att Maria hänkar någon dag snaaart så att det blir gjort ;) fatta att det liksom bara är 2 veckor kvar av lovet, knappt det! Men ändå ganska skönt. Saknar mina Bollerupare, samt Kakie. Hästen som ska med till Bollerup i höst :) lääängtar!


Detta är då Kakie!


Ha en go kväll!
Peace



det var då inte igår!

Fråga mig inte varför jag inte skrivit några inlägg sen påsklovet. Det blev bara inte några fler skrivna efter det sista inlägget, hade väl ingen lust elr tanke på det. Men nu kör vi en liten update! Elle rkan man kalla det så efter x antal månader? Vi säger att jag kan det.

10 snabba!
  • Lidit av körtelfeber
  • SOMMARLOV
  • Metaltown
  • Partaa
  • Vart i Norrköping 4 veckor och jobbat i ett stall (praktik).
  • Tränat Grand Prix häst
  • Kört stridsvagn
  • Shoppat
  • Solat & badat, schteek style!
  • Jobbar nu 2 veckor på Framnäs gård (praktik/jobb).

På praktiken i Norrköping fick jag då verkligen slita, men nu i efterhand var det så värt det! Fick privatlektioner på så jäkla fina hästar och har lärt mig massor. Inte alla som får rida en häst som tävlar Grandprix för en elit ryttare. Gud vilken känsla man fick! Första gången jag red ett dressyrprogram med passage, piaff och galoppombyten i varannan/varje. Hoppas dock inte att det var sista ;) Gick även ner 6 kg på de veckorna.. Fast åt minst lika mkt som vanligt. Kan ju säga att det gick åt energi! En dag fick jag cykla till stallet, 1,5 mil dit och sen samma väg hem. Var gött sliten efter den dagen kan jag lova! Men skönt att vara så trött ändå. Då somnar man gaaanska fort i alla fall!

Sen allt annat som hänt sen sist jag uppdaterade orkar jag inte gå in på, kan däremot berätta om planerna framöver. Ska göra en vecka till på Framnäs, sen efter det drar jag med mamma och hennes kärlek Lennart till Tallin. Krille hänkar nog också får vi hoppas! Ska även stanna någon natt vid kusten och leva livet lite. Liseberg ska jag försöka hinna med också! Fast det lär bli tight att få in det i schemat, men vore himla kul! Inte vart där på något år nu. Den nya ''Atmosphere'' vill man testa nuuuuuuu! :D

Och vet ni? Jag längtar tills skolan börjar faktiskt! Så att jag äntligen kan få träffa allt underbart folk där nere.
Längesen nu..

Men nä, nu väntar sängen. Hoppas det inte dröjer 1 år tills nästa gång..
Pussar & kramar till tusen