30 januari - söndag

Snabbis om dagen;
  • Gick upp runt 12
  • Städade rummet
  • Gick en långpromenad med Drake
  • Åkte in till Tomelilla ock käkade thai med Tommy
  • Sprang en runda på 7 km med Tommy, härligt!
  • Hängde med Anna och Camilla till gymmet, men orkade inte träna ngt större där
  • Duschen
  • Kollat filmen ''Flicka 2'' (hästfilm som faktiskt var bra)
Det var denna söndagen det. Slappt och sådär som en söndag ska vara! Kanske borde pluggat lite men.. Hehe!
Igår gymmade vi också, duktiga vi blivit alltså :) Och det är jävligt roligt också! Skulle inte sitta fel med en extra dags ledighet.. Ska bli så skönt med lite sportlov snart. Eller snart och snart.. Det är ju ändå 3 veckor kvar, men förhoppningsvis så går det undan!

Nä..  Har inget vettigt att skriva.
Ha en mysig kväll!


Färgade underhåret för någon vecka sedan btw.
Syns kanske inte så jätte bra, men iaf! :)

Peace out,




Formen på G?

Nu under veckan har jag tränat i stort sett varje kväll. Har nu under en längre tid sprungit någon gång då och då, men inget regelbundet. Så ska börja med det nu, känner att all den träning jag lagt ner innan ska inte bara få försvinna. Blir lite onödigt då! Så jag började förra söndagen med att springa en runda på ca. 5 km med Drake och sen på kvällen hängde jag med Pernilla, Anna och Sunniva till gymmet där vi fick lite nya muskler på plats. Kan ju säga att jag hade träningsverk dagen efter, speciellt på översidan låren.. Aj! Fast det är även en skön känsla med träningsverk. Det tyder i alla fall på att träningen givit något. Sen har jag vart på besök uppe i gymmet och även busat med olika bollsporter under nästan alla kvällar. Har vart så kul och det känns redan som att kroppen börjar återskapa min gamla kropp med lite mer muskler, hehe! Låter ju lagom till beach 2011!

Har nu kommit till dag 10 med de här ''frågorna/ämnena''. Jag kör på med det!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 - Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mina rädslor
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – En sak jag vill tipsa om

Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här får mig och må bra
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Fula ovanor
Dag 21 - Mitt favoritminne
Dag 22 - Finaste låten och varför
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Hur mitt största intresse kom till
Dag 26 - Min största passion
Dag 27 - Den här veckan
Dag 28 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon
Dag 29 - Detta är jag beroende utav
Dag 30 - Någon jag saknar
Dag 31 - Ett sista ögonblick

Dag 10 - En sak jag vill tipsa om
När jag ändå har vart inne på ämnet träning skulle det väl passa på att även köra ett tips angående det? Ja varför inte! Och tipset lyder så simpelt som: Om du inte är aktiv inom något fysiskt ansträngande skulle jag rekommerndera dig att börja med något sådant nu. Precis ALLT blir lättare om man är i bättre form. Man blir piggare, på bättre humör, friskare och sömnen blir bättre bara för att nämna några saker. Visst, det kan vara jobbigt att komma igång i början. Men allt efter tiden går så blir det enklare och smidigare, du orkar mer och motivationen till att fortsätta får du då på köpet. Så ut med er! Gå, spring, hoppa hopprep, cykla, rid, spela fotboll, klättra i träd, gå ner för några extra trappor, starta dagen med några armhävningar och sit ups eller vad som helst. Allt är bättre än ingenting alls :)

Ha en jävligt skön fredagskväll nu!
Puss


ohjäää, piggelin!

Har nu druckit 3 energidryckor, det känns i benen.. Svårt att sitta still liksom. Jag har även slutat för dagen nu precis och det gillas skarpt! Nästan lika mycket som jag var duktig och räknade matte idag, gjorde hela 40 tal! Kan ha vart rekord. Idag är det även onsdag och jag har träningsverk i armarna, apropå ingenting. Var på gymmet igår och skulle träna, men gymmet och idrottshallen var fullt av bönder vilket gjorde att jag blev lite distraherad, hehee. Men fick iaf lyft lite med armarna. Sen blev det fit for fighting efter en boll, jobbigt faktiskt.. Haha fast det kan jag egentligen inte erkänna ^^
Sen övriga dagen igår var jävligt chill! Det var nämligen temadag om ''Mångfald'' igår så vi gick mest runt och lyssnade på olika stories om Afrika typ. Sen sista timmen var det ngn dans som var riktigt peppepp! Haha fatta vad kul det hade varit om man var bra på att dansa. Ska nog själv försöka bli elit..


Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Oseriös: Göran Persson, bara för att.
Seriös: Oj.. Skulle vilja vara många, men kanske Charlotte Kalla? Grymt att kunna träna med en sån toppkondis och allt det där. Eller Barack Obama? Känna sig lite powerful änna. Fast ne, hellre någon med massa pengar. Så att man köpa vad man vill och ändå ha massa pengar kvar. Så kanske den där snubben som startade Microsoft? Han har ju pengar så att det räcker och blir över. Snacka om ''Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!'' style!



Jag gillar den här bilden, man blir glad av den. Iaf jag!

Nu blir det fika! Peace

Mums, helg!

Fredag nu igen, vart en chill dag minsann! Var på fysiken och halva växt- och djurliv lektionen, sen stack jag med bästa Camilla till Ystad för en check hos sjukan. Visade sig att hon hade världens bihåleinflammation, stackarn! Fast bättre det än körtelfebern som de trodde att det var först. Var där i 2 timmar typ och efter det blev det lite hit och dit här på Bollerup innan vi fick med oss Anna och hennes busponny Sira och Camillas Teja, Drake hänkade på han med. Släppte dem lösa i ridhuset så att de fick springa av sig lite. Ganska uppskattat tror jag att det var! Nu ska jag strax till Camilla igen för att ha en slapp och go fredagskväll med film.

Imorgon är det öppet hus här på bolle och då ska jag och Anna visa häst vid hand på uppvisningen, GOGOGO!

Dag 08 – Bilder från jag var liten

Oj, tror knappt att jag har några bilder från min barnatid.. Kanske några!









Älskar denna bilden på mig och Lukas. Saknar dig! ♥

Inga av bilderna är från när jag var litenliten, bara från när jag var liten.
Många av dem från Bäs-tiden, som utan tvekan varit den bästa tiden någonsin. Saknar..
Sen från hästarna osv ^^

Nu orkar jag inte mer!
Puss på er


Våren närmar sig?

Snön försvinner sakta men säkert och vatten forsar istället över och under oss. Dagarna blir längre och allt ljusare. Även om det bara är januari känns det som att våren blir tidig iår, vilket jag hoppas innerligt! Är trött på snö och kyla nu, nu vill jag ha VÄRME! Låter väl inte helt fel?

Såg förresten att inlägget från i måndags publicerades idag? Konstigt..
Har inte så mycket mer att skriva tror jag, så kör vidare med dag 7.

Dag 07 – Mina rädslor
Alla har nog ganska många rädslor som man kanske inte är medveten om. Finns ju så många olika situationer där man kan bli sårbar och vem fan gillar att vara i det läget? Inte jag i alla fall. Sen så finns det ju rädslor för saker och sånt. Jag t.ex. är rädd för sindlar och andra småkryp och sen, typ små äckliga hål. det går inte att förklara vad jag menar med de där ''hålen'' men det är nog den värsta fobin jag har. Får typ panik.. Som i somras då jag var ute med moppen och det började att regna, vilket gjorde att det kom massa droppar på hjälmen. Och de drog liksom ihop sig så att de var precis brevid varandra. Då blev det typ såna hål/prickar som jag hatar! Så kunde inte köra vidare, utan fick vänta tills det hade slutat regna. Haha låter jätte barnsligt! Men kan inte hjälpas.
Nu då, har ni några weirda rädslor/fobier? ;)

Nu tror jag det väntar mat, hej på er!



måndej - all over again!

Vaknade upp hos min lilla Anna och gick upp och duschade. Man blir faktiskt pigg av det! Sen blev det en lektion engelska och nu är det lunchrast. Snart två lektioner profil. Måndagar är chilla! Fast ikväll mellan 21-00 är är det matte som gäller. Kul?! Nej, men nödvändigt. Har nämligen matteprov imorgon. Hur det nu ska gå..

Dag 06 – Det här hade jag på mig idag

En grön tröja från HM

och ett par vanliga jeans
+ mina älskade skor som jag köpte i Gbg med Maria på lovet


Och ja, det var det hela i stora drag.

Ha de fint!



Sova?

Ja, jag ska alldeles strax krypa ner under täcket och inta sovpositonen. Men först;

Dag 05 – Min dag
(blir jobbigt om jag ska ha med alla rubriker, så tar bara med dagens)

Eftersom att jag inte gjort mkt alls idag tar jag det som en punktlista.
  • Sovit till 14 - check!
  • Pluggat matte och instuderingsfrågor till idrotten
  • Vart ute och sprungit, men hittade ingen lämplig väg att springa på så tog ett ledigt ridhus och sprang runt i med Drake hoppandes brevid. Han blev nog om möjligt ännu tröttare än mig.
  • Ätit upp pizzan från igår + chokladpudding (där rök tränings resultatet)
  • Anna färgade mitt underhår
  • Kollat på ''17 again'' med Camilla, Anna, Kalle och Jesper.
  • Facebook
Hehe nu ska jag sova.
Sov så sött alla!


SATURDAY, I'm in love!

Och så var det helg [h-älg] och det firades igår med att efter skolan sticka in till the big T-town med Anna och köpa in massa godsaker. Sen hämtade jag även ut kläderna från HM, är pretty nöjd med dem alltså! Ytterligare lite att stoppa in i garderoben. Efter det blev det en liten sväng in på pizzerian och ut kom vi med två as goda och nyttiga pizzor. Så när vi väl kom tillbaka till Bollerup blev det käk. Senare på kvällen tittade Anna in här på affären. Blev lite busigheter då ja :D

Idag har jag sovit länge, hehe! Så nu ska jag ta tag i min hög med läxor. Great! Det lär la ta sin lilla tid det där, så vi hörs till morgonen eller något :)

Ha de fint,





GOD NATT!

Ska lägga mig tidigt idag, ojoj! Ska nämligen upp tidigare än vanligt imorgon och släppa ut Camillas goa pålle Teja. Snart helg!

Sov sött ♥


Minnesvärd dag? Njae

Facebook, man hatar att älska det. Man kan sitta och kolla runt i stort sett på ingenting i en halv evighet. Tänk vad många timmar man har suttit framför det egentligen. Så himla mycket tid över till annat kunde det ha varit. Menmen, jag skulle inte klara mig utan det. Iaf inte i nuläget, haha! Annars har dagen varit skit. Har mått dåligt på alla sätt och vis känns det som. Vart tog all glädje vägen?

Aja, vi kör vidare med det här;

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 - Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mina rädslor
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – En sak jag vill tipsa om
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här får mig och må bra
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Fula ovanor
Dag 21 - Mitt favoritminne
Dag 22 - Finaste låten och varför
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Hur mitt största intresse kom till
Dag 26 - Min största passion
Dag 27 - Den här veckan
Dag 28 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon
Dag 29 - Detta är jag beroende utav
Dag 30 - Någon jag saknar
Dag 31 - Ett sista ögonblick

Vad är kärlek?
Om man är lyckligt kär så är det nog det bästa som finns, har aldrig vart det så kan tyvärr inte förklara hur det är som. Men antar att om man en gång vart med om det så klarar man sig inte utan det. Den där pirriga känslan som kan göra en så lycklig gör allt annat så mycket härligare. Allt som kommer ivägen för en känns inte längre särskilt jobbigt. Man kan väl säga att den riktiga kärleken läker alla sår och får en att börja leva på riktigt. Men sen så finns ju den där lite mer jobbiga kärleken som kan få en att vilja göra onödiga saker. Allt man vill är att glömma allt med den personen och gå vidare, men det är just det som är så svårt. Alla tankar kretsar runt den personen och man vill så gärna att ens fantasier ska bli verklighet. Men detso mer man tänker så, desto jobbigare blir det. De roliga sakerna i livet som en gång gjorde en glad ger en inte längre något gott. Det enda sättet är att låta tiden ta hand om det och tillslut är det mesta av all tankeverksamhet kring honom/henne borta. Så har det i alla fall varit för mig. Hoppas ni har vart med om lite mer lyckliga stunder. Fast all kärlek är ju inte likadan, man kan älska sin familj och sina vänner och betrakta det som kärlek likaväl.

Dags att plugga lite nu skulle jag tro.
Ha en go kväll


Dag 3 - Mina föräldrar

Ganska chill idrottslektion, sitter på rummet där jag äntligen fått ordning på mina älskade högtalare igen, så dem går för fullt! Snart lunch och sen första lektionen med fysik.. Scary!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 - Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mina rädslor
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – En sak jag vill tipsa om
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här får mig och må bra
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Fula ovanor
Dag 21 - Mitt favoritminne
Dag 22 - Finaste låten och varför
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Hur mitt största intresse kom till
Dag 26 - Min största passion
Dag 27 - Den här veckan
Dag 28 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon
Dag 29 - Detta är jag beroende utav
Dag 30 - Någon jag saknar
Dag 31 - Ett sista ögonblick

Mina föräldrar
Detta kan bli ganska enkelt, älskar man något eller någon så blir det oftast ganska lätt. Och jag älskar båda mina föräldrar väldigt mycket. Ett liv utan dem skulle inte vara värt att leva. Dem finns där för en hela tiden och man vet att om man har problem så får man också hjälp med det, inte bara en massa stöttande ord. Dem blir på så vis den tryggaste punkten i ens liv och även om jag bor en bit bort från er båda så spelar det ju egentligen ingen roll. För jag vet att om skulle vilja att någon av dem kom ner till mig, om jag skulle behöva något så skulle dem komma ner till mig. Så enkelt? Tänk om man alltid kunde få ha en sån trygghet i allt man gör, då hade man lekt med livet så som det är värt att lekas. You only live once!
Dags för lite fakta kanske nu?
Min mamma heter Marianne och åldern kanske jag inte ska nämna.. Vet att hon läser bloggen då och då, så bäst att passa sig där ;) Hon är iaf en stor förebild för mig. Hon har lyckats med det mesta och har nått dit hon velat (så vitt jag vet). Hon är en av dem envisaste som bara kan finnas och ger sig då alltså inte i första taget. Om något behöver fixas tar hon hand om det direkt och väntar inte med det 752025 år med att få det gjort. Stort + där för jag hatar att vänta! Det var även hon som gjorde allt det här med hästarna möjligt, utan henne i det sammanhanget hade jag kanske aldrig fått de allra lyckligaste stunderna i mitt liv. Så well.. Tack!

Sen har vi pappa Ulf, född 9 oktober 1964. Han är den som gjort mig såpass aktiv. När jag var liten var vi ofta ute och sprang, cyklade eller åkte skidor. Han skjutasde runt oss på olika tävlingar och det tyckte han verkligen var kul! Han själv har alltid (nästan) varit i bra form och tränat mycket i stort sett allt. Han ville så gärna att jag skulle satsa på antingen skidor eller löpning, han tyckte jag var bra och puschade mig alltid. Vi hade alltid kul! Det är det med mig och pappa. Vi är så fruktansvärt lika men ändå så himla olika! Vissa saker känner jag igen mig själv på äckligt mycket, så då blir jag irriterad och han likaså eftersom att vi reagerar likadant. Det är inte alltid en fördel.. Vi har haft våra stunder då vi kanske inte riktigt är eninga om något. Mitt tålamod är inte det bästa och det har jag antagligen fått av pappa. Men oavsett vad så blir våra ljusare stunder allt ljusare. Du är en man kan lita på. Du sviker inte och när du lovat något så håller du det verkligen. Jag saknar er båda! ♥
Har tyvärr ingen bild på datan som föreställer honom, så ni får klara er.

Nu ska jag ha fysik! Ciao


lunchrast

Första timmen med engelska avklarad. Nu är det två profiltimmar kvar av denna måndagen, sen hoppas jag på bus! Är egentligen innerst inne mest sugen på att gå och lägga mig direkt efter skolan, men ohnej!
I lördags höll jag faktiskt mobilenskamera ganska aktiv, iaf för en stund. Så här kommer lite finfina bilder.




löv-e

Nu får jag skyynda mig!
Peace


On my way to BOLLERUP

Gårdagen var helt galen! Efter att ha käkat en as go pizza drog jag med Nadia hem. Maria och några till tog sin an att färga lite av mitt hår. Typ underhåret och sådär. Sen tog flummheten över hela mig och även på Maria, vi blev fan helt fucked up! Sen när vi gick vidare till replokalen där det blev lite supar, då blev vi ännu galnare. Men fan så kul det var :D ett bra avslut på min vistelse i Mellerud för denna gången, vi syns igen v.8.
Nu när jag ändå inte har ngt att göra här i bilen så tänkte jag fortsätta med att svara på dagens ämne;


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 - Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mina rädslor
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – En sak jag vill tipsa om
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här får mig och må bra
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Fula ovanor
Dag 21 - Mitt favoritminne
Dag 22 - Finaste låten och varför
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Hur mitt största intresse kom till
Dag 26 - Min största passion
Dag 27 - Den här veckan
Dag 28 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon
Dag 29 - Detta är jag beroende utav
Dag 30 - Någon jag saknar
Dag 31 - Ett sista ögonblick

Min första kärlek

Jag har bara varit riktigt kär en gång, eller jag var knappt riktigt kär då heller men.. Det var iaf det mesta jag känt för någon. Men eftersom att det gick som det gick den gången för nu typ 1 år sedan så har jag blivit konstig och ballar alltid ur. Så jag kan kasnke säga att jag aldrig vart riktig kär då, så därför finns det inte så mycket mer att säga om detta ;p Om man inte räknar med när man var liten och var kär i alla jordens killar. Höhö!

Hej så länge!



BÖRSEN KÄK!

Sitter hemma hos the only Victoria Larsson efter att ha vart på Rådahallen nu på morgonen och tagit ett pass i simning + solning! Fuskar lite på brännan ;)
Vi in inväntar gänget som består av Nathalie Gustafsson, Maria Lundgren, Nadia Hjelt och Emelie Alm! *happy smile* Blir käk på börsen och hade först planer på att ta något nyttigt att äta, men sen nämndes pizza i rummet och då ändrades mina planer..
Nu ska vi rusa, hej på er!

John Blund vill inte komma! (misstolka inte tack)

Så kan inte sova.. Hittade en lite rolig grej på min kära vän Marias blogg. Tänkte vara en sån där fuling som tar bra idéer nu. Kanske gör mig lite tröttare?

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 - Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Det här hade jag på mig idag
Dag 07 – Mina rädslor
Dag 08 – Bilder från jag var liten
Dag 09 – Vem vill jag vara för en dag?
Dag 10 – En sak jag vill tipsa om
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min bästa vän
Dag 14 – Snyggaste kändiskillen
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Det här får mig och må bra
Dag 18 – Något beroende
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Fula ovanor
Dag 21 - Mitt favoritminne
Dag 22 - Finaste låten och varför
Dag 23 - Något jag önskar att jag gjorde mer
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - Hur mitt största intresse kom till
Dag 26 - Min största passion
Dag 27 - Den här veckan
Dag 28 - Om jag blev tvungen att byta utseende med någon
Dag 29 - Detta är jag beroende utav
Dag 30 - Någon jag saknar
Dag 31 - Ett sista ögonblick

Om Mig - KungKarin

Well.. Jag uppfattas nog ganska ofta som en sprallig och glad tjej som har lätt för att prata på. Men sanningen är att jag har ganska svårt för att snacka med folk. Det är ju självklart skillnad på att snacka med de som man har närmast och med nytt folk. När jag är med mina goa poolers så känner jag mig trygg och säker, så då höjs min självkänsla ganska mycket bara sådär. Så då blir jag liksom bara busig, eller vad man ska säga.. Glad! Så om någon skulle testa mig med att gå själv och snacka med en ny person och jämföra det med om jag skulle ha med mig ngn vän så skulle det visa att jag hade det jävligt mycket lättare med det sällskapet. Då tänker man liksom inte så mycket på vad man ska säga utan då bara allt flyter på. Men om jag däremot är ensam så blir jag spänd och kämpar hela tiden med mig själv om vad jag ska snacka om. För jag hatar verkligen när det är det är en spänd tystnad. Då säger jag hellre ngt stört! Haha oh shit! Nu har jag ju liksom skrivit en jävla massa om något som egentligen är helt ointressant. Ursäkta. Men lite kortfattat om mig:
Jag heter Karin Ellen Marja Nordström och är född den 22:e mars 1994. Är uppväxt i det lilla samhället Mellerud på en gård. Har ridit under hela mitt liv och haft häst enda tills sommaren 2010. Då skaffade jag mig en hund istället. Jag är ganska träningsberoende och älskar att träna. Har hållt på med det mesta; orientering, löpning, friidrott, skidor, gymnastik och ah, lite si så där. Har nu dem senaste somrarna jobbat på mina morbröders gård/gårdar och hjälpt till i deras verksamhet. Studerar naturvetensap med hästinriktning på den underbara skolan Bollerup i Skåne. Haha nu hoppar jag lite hej vilt i min beskrivning men kan lätt skylla på tröttheten ;)
Och ja, jag är en kung som är envis som Mina Sahlins tro på att bli stadsminister. Tyvärr gick det ju inte så bra för dig Mona.. Men jag ska inte göra er lika besvikna!


Maria & jag, 9:ans skolavslutning

NU kommer John Blund. See ya in tha morning!
Over and out


nybeställt

Var inne på HM och beställde hem lite kläder. Fynda en massa, top notch!



The Beatles                       Ramones                       Basic klänning              Basic klänning
t-shirt: 149 :-                    t-shirt: 149:-                  svart:  99:-                    vit: 99:-

3/4 tröja                            Basic skjorta                   Byxor                           Klänning
79 kr:-                               149:-                               224:-                             129:-

Skjorta
79:-

Vårkänslorna börjar smyga sig närmare. Got to löve it!

Nu ska jag sova, sweet dreams


2 dagar kvar

På söndag drar jag och bror min ner till Skåneland igen. Jag längtar som fan till alla er där nere, men samtidigt vill jag inte åka hemifrån. Det är ganska många som säger ordet ''hem'' till Bollerup, men för mig är ändå hemma här i Mellerud. Känns så tryggt här i vårt hus och så fritt att kunna dra ut och göra vad man vill hur man vill. Man kan lika gärna gå ut naken om det är det man vill (finns fördelar med att på på landet) även om jag aldrig gjort det då, men det finns liksom ingen som skulle se en. I somras t.ex. så sprang jag runt på gårdens alla ytor och försökte bli kung på volter, julningar och you name it! Och en sak kan jag lova er.. Det kan inte ha sett särskilt bra ut. Dagarna efter kunde jag knappt röra mig pga all träningsvärk. Men det är det som jag tkr är så skönt, att ha friheten till att göra precis det man känner för just för stunden. Så det är det jag inte vill lämna, även om Bollerup är hem också och precis lika kärt. Så är det inte på samma sett liksom, got it? ^^

Igår så tog jag en tur med skidorna här hemma tillsammans med Drake. Jag hade fixat ihop ett grymt spår så hade tänkt köra rejält. Men eftersom att jag gjorde misstaget att ta med Drake så hade jag en som ''hjälpte'' mig med att förstöra spåret. Så kunde knappt åka fram och tillbaka på det innan det var utsuddat. Jag som hade massa jobbig energi.. Så istället drog jag in en sväng till Nadia. Var hemma hos henne en stund och snackade innan vi drog vidare till Victoria där vi även stannade över natten. Gött mysigt! Mellan 04-05 körde vi sms roulette, så ursäkta ni som blev störda i sömnen. ^^ Vaknade nästa morgon vid 12 av att Tommy ringde. Han hämtade upp mig och vi stack och handlade godsaker till kvällen. Efter det blev det middag med farmor och farfar, de hänkade även på oss hem där jag och Tommy fixade ihop en blåbärspaj till dem. (vuxenpoäng?! yes please)
Sen nu har jag inte jort ett skit och det känna förjävligt att sitta hemma och ha tråkigt på en fredagskväll, blä! Det ger en tid till att tänka för mycket som jag kan bli bra på. Skulle vilja kunna ha en stopp-knapp till hjärnan. Det hade inte vart helt fel det inte..

Hoppas er kväll är bättre!
Peace out,


Sambon & jag


liten resume av 2010

ÅRET 2010


Hur har året 2010 varit för dig? – I helhet har det vart riktigt grymt! Men några negångar finns självklart med
Bättre än förra året? – Både ja och nej. Hästarna är saknade!
Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Mkt! Men Bollerup är nog en stor del av allt.
Har du flyttat under år 2010? – Ja, till den sydliga delen av Sverige till och med!
Har du hittat en ny låt som du älskar? – Har jag säkert
I så fall vilken? – Måånga
Har du kysst en främling? – Haha jo


KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? – Fram och tillbak
Har du varit kär? -Nja, nej
Har du sagt jag älskar dig till någon? – Nej, elr jo till mina fina vänner då men ;)
Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja, kungen skrev personligen ett långt kärleksbrev till mig.. Sant!
Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej


SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej och det tackar jag för!
Har någon i din släkt avlidit? – Eh.. Jag tror inte det
Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Ohja! Fick mig några blåtiror, men då skulle ni sett den andre!
Varit i slagsmål? – Tjejer slåss inte sägs det, är jag en kille då? Haha men allvarligt, nej det har jag nog inte.

PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? -Ja.
I så fall vad? – Ska inte ge er det nöjet
Har du skämt ut dig? – Haha kan man nog säga ja
Har du ljugit för en vän? – Ja
Har du varit ute en hel natt? – Haha jadå
Har du blivit tagen av polisen? – Nej, men jag tog polisen.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Yes


SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? – Bollerup Naturbruksgymnasium ♥
Har någon varit elak mot dig i skolan? – All the time!
Hatar du någon på din skola? - Haha nä
Har du gjort något framsteg? – Det hoppas jag fan!
Haft alla rätt på ett prov? – Haha nä inte denna terminen ;p


VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? – MÅNGA underbara ♥
Har du förlorat en vän? – Det hoppas jag inte
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – Nä, kontakten sitter i
Har du gått bakom ryggen på en vän? – Hoppas jag inte
Har du ljugit för en bästavän? – Nej
Har du haft en relation med en vän? – Kanske jag har?

 

Bilder från året kommer upp inom kort då jag har hårddisken inom räckhåll,
är för lat för att hämta den nu.. Haha!

 

Hoppas er dag varit bra! Det har min :)
Peace


tvåtusenelva

Mycket som har hänt sen sist gång jag skrev. Julafton och alla de vanliga dagarna kring jul, de har vart perfekta! Sen i måndags var jag i Göteborg med Maria. Men det var första och sista gången jag någonsin ska shoppa på mellandagsrean, helt jävla omöjligt att ta sig fram nästan. Man blir ju bara arg på allt folk som inte kan flytta på sig.. Armbågen fick rycka in några gången, haha! Sen klippte jag mig, det var inte igår kan man ju säga. Jag hatar det nämligen, man blir typ alltid missnöjd efteråt så får man själv stå och klippa det som man vill ha det. Så i fortsättningen ska jag nog klippa mig själv. Då blir man iaf nöjd ;) Sen var det ju nyår också. Den kvällen blev jätte go! Vi startade med en 3-rätters middag och några finfina drinkar till det. Sen började folk ramla in och ja, alla var på gott humör :D Somnade inte förrän runt 7. Så jag var en men nog inte den enda som vaknade nästa morgon och var ganska sliten, haha! Men så värt.


Fina töser ♥

Ha det fint!