en vecka sen sist

Lördag all over, fast nä.. det är ju fredag idag! Kan ju säga att denna dag vart som att leva på istiden, fyyy vad kallt! Efter skolan gick jag en runda på 3 km med Camillas häst Teja (har hand om henne denna helgen), sen ställde jag in henne i stallet och gick ut till Kakie med träns och hoppade upp och red samma runda med henne. Dock så hade jag inga vantar eller ngt varmt om halsen, så i den svin kalla blåsten dog man seriöst lite. Brrrrr... Så direkt när jag kom in hoppade jag in i duschen och vred upp temperaturen till max och stod i 1 timme o 10 minuter, haha! Men nu är känseln tillbaka från topp till tå iaf ;)

Imorgon ska jag upp tidigt och ta moppen till Tommy och jobba i lagårn, sen rida och så ska jag försöka hinna med att springa en runda också. Sen tillbaka till lagårn och köra igen. Skönt att få vara sysselsatt när man ändå är helt ensam i modulen. Inte ofta det händer iofs, men Camilla jobbar och de andra är hemma :p så just nu sitter jag på rummet och känner mig lite lonely, och så har jag inget gott att äta heller. På en fredag ska man ha ett fet påse godis och en cola att sluka ner i magen till en bra rulle! Mmm me like!

Men ja, ni får väl ha en trevlig kväll :)

xoxo,


lördag var det här ja

Sitter ute i modulsoffan med Lullan och kollar lite halvt på Gladiatorerna. Inte så jätte kul att kolla det en lördagskväll när man är sjukt pepp på fest! Får la ladda på ännu mer pepp tills det blir dags att förtära lite alkohol på riktigt. Kan ju inte sluta bra då.. haha!

Innan idag har det vart öppet hus här på Bollerup, lite weird att det ska börja små -96or här tills hösten. De är ju så små?! Menmen.. I dagens väder som bestod av snöblandat regn tog jag även det första "hopppasset" med Kakie. Inte så mycket hoppande egentligen. bara några halvdana skutt över ett kryss, men rätt kul att testa på det också. Dock så red jag utan sadel, tyckte att det skulle räcka med ett stalltäcke ;) Fast över lag så gick hon jätte fint!

Nu ska jag dricka slut på min Monster och svara på det här;

Dag 1. Min profil bild på facebook
Dag 2. 2 nya sanningar om mig
Dag 3. Vad finns i min väska
Dag 4. Min bakgrundsbild på datorn
Dag 5. Bild på mina kläder just nu
Dag 6. Min telefon
Dag 7. Bild på mig och min bästa vän
Dag 8. Mina favorit bloggar
Dag 9. Mina 4 närmsta vänner
Dag 10. Några gamla bilder på mig själv
Dag 11. Något jag längtar efter
Dag 12. Det senaste jag köpte
Dag 13. Det senaste jag ångrade
Dag 14. Fem saker jag MÅSTE göra innan jag dör
Dag 15. En bild som betyder

Dag 4 - Bakrundsbild:
Jag och Anna ska föreställa fotbollsproffs, fast det är vi ju egentligen också.

Ha det så braaa!


oj..

Jag är kass på att uppdatera.. JAG VET! Men man glömmer liksom bort att man har en blogg som behöver ha lite nya inlägg då och då.

Jag är på Bollerup nu och njuter av att det är helg igen. Även om helgen är planlös så är det alltid skönt med ett litet mini-break!

Just nu har jag abslout inget vettigt att komma med, eller jo egentligen.. Men orkar inte skriva något längre ikväll. Haha too bad ;)

Ha en bra fortsatt kväll/natt!

Rätt så gammal bild var det här ja.