Ciao bella!

Nu har vi lunchrast och ligger inne på rummet och typ sover. Solen lyser så fint där ute men idag orkar vi inte inta solarposition utan stannar inne. Får ta igen det på fredag då vi har våran sista lediga dag här innan vi åker hem. Sen på torsdag ska vi ut och äta en avskedsmiddag med stallet, ska bli mysigt!
Tänkte lägga upp en bildbomb men då blogg.se appen inte vill fungera som den ska funkar det inte. Så vi skiter i det denna gång helt enkelt ;) ha en bra dag!

Lediga!

Lördag it is, vilket för oss betyder lediga. Skönt efter att ha jobbat sen i söndags! Men framför oss har vi bara en jobbvecka kvar (9 dagar) innan flyget hem lyfter. Jag vill egentligen mest hem nu, har ju vart här i 4 veckor nu så har sett och gjort det mesta på stället tillräckligt mycket. Men visst, jag ångrar inget för har varit så lärorikt! Och ikväll ska vi på fest hos ett par som tydligen bor på ett lyxigt ställe, får väl se hur det ser ut. Vi ska iaf ha med oss bikinis för poolen är redo för badande gäster!

Jag hoppas ni hemma tar vara på helgen och KANALYRAN.. Kan inte låta bli att bli lite avundsjuk, det är ju roligaste helgen i mellerud x1000! Haha see ya soon.