Back in Skåneland!


100 dagars!

Idag är det 100 dagar kvar till studenten. Snacka om att tiden bara rusar iväg! Men bra det kanske?

Sitter nu hemma i soffan och kollar One Tree Hill. Sista säsongen! Aah vad ska man kolla på sen egentligen? Finns typ inga serier kvar att kolla på.. Eller jo, Greys Anatomy har jag kollat några säsonger av, så får väl ta att börja med den serien sen igen.
Igår så var jag hos tandläkaren btw. Dem drog ut en visdomstand som låg fel.. Asså aj! Det var bland det värsta jag vart med om. Så nu har jag en bula vid käken och ett skärskår i mungipan. Plus att det inte slutar blöda så imorse när jag vaknade så låg det en röd fläck på kudden, dregel dregel haha!
Sen igår kväll så träffade jag Nathalie vilket blev en intressant kväll.. Vi började med att snacka lite hemma hos mig, sen åkte vi in till Mellerud och köpte jordgubbar som vi doppade i choklad, mums! Planen var att vi skulle ta med jordgubbarna till bilen där vi skulle se en skräckis i bagaget, och inte vart som helst heller utan mitt på torgparkeringen. Haha! Fast det gick sådär.. För väl inne på torget så fick vi inte ifrån larmet på bilen så den pep så fort vi rörde oss. Lite jobbigt kanske så vi åkte till Nathalie och kollade på film där istället. Lyckat! Filmen var bra iaf, The Pact hette den, rekommenderas om man är sugen på att bli skrämd!

Ikväll ska vi träffas igen och då får vi sällskap av Maria också, så en "kanama" kväll väntas! Blir jordgubbar med chokladdopping igen fast då med lite rosévin till. Finfint!

Ha en bra dag!
Ciao


Mellerud

Sitter nu och väntar på färden hem mot mellerud ska börja. Ska bli jätte kul att komma hem några dagar!

Var några dagar sen jag skrev här, men har haft fullt upp. Speciellt nu i helgen då mamma och Lennart var här nere. I fredags var vi några stycken som åkte på bio och såg den nya Die Hard filmen, bra faktiskt! Sen i lördags började jag dagen med att åka in till Ystad och äta frulle på espresso house med mamma, Tommy och Lennart. Följt av en tripp till Emporia där det var rätt knökat med folk och sen på kvällen åkte jag och Markus till dom och käkade middag. Båda tog lite dricka så vi stannade där över natten. Farligt med vin ;) sen då igår så träffade mamma Markus familj. Jätte kul att vara med alla samtidigt! Vi började med en promenad längs stranden och sen in för lite fika. Riktigt bra dag, eller nä.. Riktigt bra helg! Haft så kul :)

Och mer kul ska det bli.. Italien på fredag! Wihoo!

Ha det så bra. Jag ska uppdatera bättre kommande dagar ;)


Snart lov!

Då var onsdagen innan lovet här och tre skoldagar kvar vilket innebär 5 lektioner kvar. Inte särskilt många va? Mitt schema är som jag sagt innan rätt lugnt. Fast även om man inte alltid har fullt upp med lektioner så går tiden ändå jätte fort. På både gott och ont antar jag.

Ikväll ska vi i alla fall till Ystad med klassen och äta plankstek. Bästa mentorn Simon gillar ju mat så det blir ofta så på våra mentorsträffar, vilket vi inte säger nej till ;) det ska bli gott!

Annars då? Jo, igår var jag och testade ytterligare ett gym. Detta låg i Ystad och var en Friskis & Svettis lokal med lite allt möjligt. Gymmet var i alla fall kanon! Har vart där en gång innan, tror det var i tvåan, då jag och Louise var med på ett spinningpass. Så visste ungefär hur det såg ut och dem hade allt i stort sett som jag vill ha. Plus att det är mycket billigare! På detta gymmet kostar ett 4-månaderskort 660:- medan de andra gymmen tagit 1300:- för ett 3-månaderskort. Lätt värt ju?! Så tror jag hittat favoritplatsen nu :) har en lätt träningsvärk idag, vilket är skönt!

Nu ska jag kolla One Tree Hill och äta skorpor. Kanske plugga lite biologi också? Ja, det får det nog bli. Ha en bra dag!


Snygg??!


VM

Sitter och kollar på VM i alpint, herrarnas kombination. Kan inte annat än att längta till man själv åker där i backarna. 1,5 vecka kvar! Längesen man åkte nu också, så känslan vill man förnya lite. Helst till det bättre och så ska jag helst komma först ner i varje åk. Låter väl bra? Tror det går lätt med de nyslipade sidorna ;)

På fredag tar vi sportlov och då kommer mamma och Lennart till Skåne, ska bli kul! Sen åker jag till Mellerud på måndagen och hälsar på och för att hämta de sista sakerna inför Italien. Så tiden framför nu har jag mycket att se fram emot! Rätt underbart :)

Hoppas ni haft en bra helg! Jag har haft det toppen. I fredags blev det lugnt, sen i lördags åkte jag och gymmade i Hammenhög. Jätte fint gym faktiskt! Blir nog fler vändor dit. Sen på kvällen åkte vi till Markus kusin som fyllde år och igår söndag så åkte vi till Malmö. Där blev det bl.a. Ikea och köttbullar. Man blir så sugen på att skaffa eget som man kan dekorera när man går inne på Ikea, så mkt fina grejer. Först ska jag bara vinna lite pengar på triss, sen kan ni få komma och hälsa på i den nya lyan ;)

Nä, nu ska jag dricka upp mitt te och sen gå på religionslektion.

So long!


Lektion


Max

Har precis vart på Max och käkat lite, Louise fixade körkortet idag så hon fick sig sin premiärtur ;) grattis lull!


Annars så var jag på gymmet i förmiddags och körde ett jätte härligt pass. När jag skulle köra hem efteråt så var det knappt att jag orkade svänga runt ratten.. Trötta armar vill säga! Sen tillbaka till bollerup för att ha unghästlektion med fina Zäta. Gick kanoners!

Och ja, nu resten av kvällen så ska jag plugga historia.. Men aja, here we go! Haré braa!


Rubriker är överskattat

Idag tog jag sovmorgon, har bara haft en lektion idag och den började kl. 12.45. Älskar onsdagar! Så än så länge har man inte gjort så himla mycket av denna dagen. Fikade med Anna och Louise efter lektionen, och ja, det är i stort sett allt jag gjort. Förutom imorse då jag tog ut Kakie och sen lunchfodrade hästarna vid 12 tiden. Produktiv dag, hehe.. Men ska iaf ut till stallet och göra det klart och sen senare ska jag gymma. Ska ha träningsvärk imorgon så jag knappt kan komma ur sängen. Det är mitt mål ;)
 
Har förresten historiaprov på fredag då man ska kunna ca. 80 instuderingsfrågor. Känns lagom mycket.. Men det ska nog gå! Vi har gjort undefär hälften så får nog göra resten idag. Snor Nike's motto "Just do it!", för svårare än så är det ju inte ;) 
~
 
Och så..
..har vi Bollerup på bild. Tänkte visa er hemma lite mer:
Där det röda krysset är bor jag.
Där det blåa krysset är finns stallet där Kakie bor.
Där det gula krysset är finns Kakies hage.
Så man går faktiskt en hel del om dagarna,
 
 
Nä, nu är det stallet som gäller.
So long!

Happy

Då var jag tillbaka nere i Skåne på Bollerup, körde neråt igår. Har haft en jätte härlig helg i Norrköping! Långhelg blev det dessutom då jag åkte upp i torsdags då vi gick på basket och åkte hem igår måndag. Har hunnit med väldigt mycket också, bl.a. klippt och färgat håret, jobbat, fixat mc outfit, basket, ätit ute, gymmat/sprungit, fått ny iPhone och fått nybakat bröd varje morgon. Inte helt fel! Har nu fått tillbaka glädjen och allt känns så mycket roligare. Bara sådär! Man behöver verkligen komma bort från skolan och åka hem ibland.

Ska strax ha unghästlektion och efter det stalltjänst. Sedan ska jag köra in till Ysad och springa och ev. åka in till gymmet och fixa kort där. Så kul med träning!

Ha en bra dag :D

Före och efter bild på håret, rätt stor skillnad!

Te & skorpor, love it!


Mätt som en plätt

Har nu ätit i stort sett sen jag slutade kl. 16. Hasse och Siw var ju på besök så blev att vi satt vid bordet som inte tömdes från godsaker direkt. Men nu 2,5 timme senare så är jag iaf mätt! Jag lovar ;)

Så om en stund ska jag till gymmet igen med coach mamma. Har världens härligaste träningsvärk idag, love it! Man känner verkligen vart magen och ryggen sitter. Coolt för det gör man ju knappt annars ;) 

Sen ska jag väl ta det lugnt och vila upp mig inför den ansträngande bilfärden ner till Skåne igen imorgon. Hehe.. Den är inte alls ansträngande egentligen, men man blir ändå helt slut. Huvudet hänger liksom inte med efter att ha suttit och kört på en motorväg i 5 timmar. Men före jag drar iväg så ska jag klippa och slinga håret. Ska bli skönt att klippa av en del, så att man får en frisyr igen ;)

Har ni haft en bra helg? Det har i alla fall jag haft!
Ciaoo bella


Jobb

Igår jobbade jag och idag likaså. Fast rätt skönt, börjar 11 och slutar 16. Så kan inte klaga! Känns bara bra att få tjäna in lite cash.

Igår kväll drog vi ut och käkade och sen tog jag turen till gymmet där jag först sprang 4,2 km och sedan ringde jag upp mamma som fick coacha mig. Fick mig en riktig omgång så idag har jag träningsvärk, fast det kommer nog bli värre och värre desto längre dagen går. Men det är skönt att känna att man gjort något! Har bestämt att köpa ett tremånaderskort på ett gym i Ystad där jag ska hålla mig till ett schema. Ska bli kul! Måste bli stark ju..

Och idag efter jag jobbat klart kommer Hasse och Siw och hälsar på. Längesen jag träffade dem! Hasse är min mammas morbror och Siw hans sambo för er som inte vet ;)

Sen så känns det skönt att veta att jag nog mår bättre än dem flesta idag då jag inte festa igår. Till skillnad från fyllona i Skåne, men ni hade nog skit kul iaf!

Ha en bra söndag!

 


iPhone

Har nu min iPhone i handen igen, rätt skönt kan jag ju säga! Alla appar och kontakter hade jag sparat på itunes så det är exakt som man gamla förutom att det är en modell bättre ;) så nu är jag tillbaka på instagram och quizkampen!

Har även shoppat loss i mc affären idag. Lite spontant! Fick med mig en mc-hjälm, ryggskydd, handskar, mc-skor och en jätte snygg jacka. Är så himla nöjd! Fick dessutom 25% rabatt på allt då affären skulle flytta och ville bli av med prylarna. Katshing! Nu taggar jag att få komma igång på trafikskolan, inte lite heller. Wie :D

Hoppas ni har en go fredag!