Frihet

Måndag här igen, men denna vecka utan jobb då jag jobbat klart mina veckor för denna sommaren. Rätt skönt att inte behöva känna sig stressad över att jobba ihop en massa pengar till boende och etc som tillkommer nu när man inte har Bollerup att bo på och inte vill flytta hem igen. För jag ska ju flytta till Enköping av alla ställen till vintern iallafall. Ni anar inte vad taggad jag är! Ska bli så kul, fast det är ju klart man är lite nervös.. Men det ska man vara! :) Sen har jag tanke på att till våren försöka hitta jobb och boende i Skåne och bosätta mig där igen. Hoppas innerligt på att det blir av, vill kunna tillbringa min vardag med den jag älskar.
 
Och ja, hur ser min lediga vecka ut? Jo, idag och imorgon ska jag väl mest ta det lugnt och göra det som faller mig in, typ sola och träna! Sen på onsdag tror jag att jag åker ner till Markus och är där två dagar innan vi båda åker upp till Norrköping igen följt av hans föräldrar som också kommer upp på fredag :). På lördag ska vi runt här och kika på stan lite innan jag och Markus åker vidare mot Solna och ceckar in på hotell, ska bo där två nätter. På söndagen har vi nämligen platser i Friends Arena för att se EM finalen, hoppas att Sverige fixar sig hela vägen dit! Hade ju vart så klockrent! Och ja.. På måndag om en vecka åker jag och han ner till Skåne igen och där stannar jag veckan ut innan jag åker hem till Mellerud för två veckor innan GMU:n börjar.. :) 
 
Och förresten! Träningsmässigt så har jag så kul nu, det går så bra allting. Har gymmat upp till 5 ggr/vecka nu i tre snart fyra veckor och det börjar ge bra resultat. Sen har jag kommit igång ordentligt på spåret nu också, sprang 11 km igår vilket var så skönt! Detta låter kanske konstigt, men det är lättare att springa milen än 5 km. Man kommer in i en helt annan andning när man springer en längre distans, man in i någon slags bubbla och man bara springer på. Jätte häftig känsla! För en vecka sen var vi uppe i bergen och gick några kilometer, jag hade en ryggsäck på 12 kg på ryggen. Var inte så jätte jobbigt, förutom att när man skulle försöka kliva över stora saker eller "hoppa" upp på den fortsättande stigen så om man böjde sig åt något håll så var där 12 kg som lutade åt det hållet, med andra ord.. Man var inte så jätte stabil alla gånger ;) hehe
 
Nä'.. Nu ska jag nog dra mig utåt.
Ha en bra dag o solen! 
 
Saknar er..
 

Älskar denna texten


Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älska smaken av någon annans läppar, om att brottas bland kuddar och att älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sorgen, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någon annans famn och aldrig vilja hitta vägen ut.

Hey u

Okej, erkänner att jag typ glömt bort att den här sidan finns. Men nu är det ju sommar och alla är på olika platser i landet/världen, så det kanske kan vara kul att berätta hur Norrköping levererar min sommar. 
 
Har nu vart här i nästan 3 veckor och under dem hunnit med en hel del. Första veckan var det Bråvalla och efter det väntade jobb i två veckor samt träning, träning och träning. Springer varannan dag ungefär och försöker gymma de flesta dagarna. Man blir helt inne i sin träning och när man väl börjat så blir det en del av vardagen liksom, vilket är kul för det är en bra vardag. Idag är jag ledig men imorgon börjar sista jobbveckan och sen är jag ledig några veckor innan GMUn börjar.. Nervöst? Jotack! Men det ska bli kul att testa på. Om två veckor så kommer Markus upp hit och ev. även hans parents. Längtar ihjäl! Vi ska till Solna på lördagen och checka in på ett hotell där vi ska stanna två dagar. På söndagen är den EM finalen på friends arena, så dit ska vi också! Kommer bli en av de bättre helgerna på hela året kan jag gissa mig till.För det här med 50 mil emellan oss är inte en piece of cake, men det är så värt att vänta på att träffa han. Det ger man inte upp hur som helst. Det ska liksom vara jag och han, that's it.
 
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem från jobbet, tänkte fråga om hon har lust att följa med till gymmet. Ska ta ett riktigt jobbigt pass idag har jag bestämt! 
 
 
Och, GRATTIS Maria idag som fyller 19 år, Du är bäst!