Norrköping

Tillbaka till lägenheten efter en jättemysig natt på Villa Fridhem, där vi åt oss rätt så mätta av deras goda julbord. Desserterna var mmmh...!
 
 
 

Bara massa bilder

 
 

Nu är det jul igen!

Igår skulle jag plocka fram alla adventssaker och få lite stämning i huset, men det går ju inte att bara plocka fram adventsljusstakarna och lämna tomtarna i skåpet. Så det slutade med "JUL 100% - limited edition 2013". Men okej.. limited edition kanske inte det är eftersom att denna periodens pynt är framme en gång om året, det kändes mest coolt att skriva.. för jag är ju så cool (?!). 
 
Idag var jag uppe med tuppen för att hjälpa pappa med att köra in ved, tre lass blev inkörda så nu håller vi oss varma ett tag till.Rätt skönt att komma igång med något fysiskt anstängande direkt på morgonen, då håller man sig pigg hela dagen. Så nu väntar först lite städning och sen ska jag ta på mig springdojorna för en löprunda. Har äntligen kommit igång igen! Dock tappat i stort sett allt, men blev ändå rätt förvånad att jag var såpass pigg i benen efter första passet på ett antal månader. Då blir man ännu mer motiverad att komma igång! Ska köra lite styrka efter det också i pappas mini-gym ute i stallet ;) goes stark in bonde style. Blir bra att rensa kroppen på energi då jag ska sätta mig i bilen imorgon och köra till Norrköping. Där väntar en mysig helg på hotell och julbord! Låter rätt så härligt va? Oh yes! Ska färga håret på fredag också, blir nog lite röda nyanser i denna gången. Det är ju trots allt jul!
 
Sen den 6e kommer förhoppningsvis my man till Mellerud.Hade vart riktigt kul! Inte träffats på en dryg månad nu så är rätt välbehövligt. Han måste ju få se mitt "nya" rum, för det är i stort sett helt nytt. Har slängt ut allt gammalt och fått in lite nytt smått och gott. All inspired by IKEA. IKEA = GCS, vilket betyder Good. Cheap. Shit. Fast shit passar kanske inte in? Äh.. det finns säkert lite onödig skit där också, Ingvar Kamprad kan ju inte bara ha varit smart..
 
Hoppas ni har det bra gott folk! Nu ska jag sätta på mig träningsoutfiten. 
xoxo, (tack Nathalie, nu fattar jag iallafall innebörden av "xoxo", hehe)
 
 
BTW! Lite bilder från rummet kanske?
Före bilderna är inte de båsta.. Kom på att jag skulle ha förebild mitt upp i kaoset, men ah.. Nu ser ännu större skillnad då kanske.
 
FÖRE:
 
 
 EFTER:
 
 Svårt att få med helheten, men det ser väl mysigt ut?
 
 

@nathalie's place

Gjort cupcakes och käkat go'mat! Kollar även lite Portkod 1321, längtar till säsong 2 kommer ut. Rätt mysig serie liksom :) dock får det en att sakna sommaren, nu är det istället kallt och mörkt ute, menmen. Så är det ju här i kalla Sverige. Drömmer mig bort till USA och världen som finns där, en dag så ska man dit och leva ''the american dream''. En dag soim förhoppningsvis inte allt för långt bort..!
 
Annars då? Jodå, helt okej med mig. Saknar mitt hjärta såklart, men det är inget ovanligt. Han är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första på morgonen, med andra ord är han mitt allt ♥
 
Ha en mysig kväll, det ska vi!
 
 
 
 
 

pics from tonight and yesterday


time to sleep

Gårdagen på Wärs var grym! Som vanligt. Och idag har det alltså blivit sjukligt lugnt, som det ska vara på ''bakisdagen''. Har vart hos Nathalie typ hela dagen och käkat pizza och bara myst ner oss i soffan till olika filmer. Såg Halloween 7 innan, en film jag aldrig kommer glömma då det var en av mina allra första skräckfilm jag sett. Gav mig hemska sömnproblem.. haha! Men lika läskig var den inte idag även om den är spooky utan dess like. Den jävla Myers kan ju aldrig dö ;( hoppas ni också haft en mysig och lyckad helg!

Stay in touch!

skärpning karin!

Jag vet, jag vet.. Jag suger på detta med blogg! Dagarna bara går utan en tanke på att jag faktiskt har en sådan här sak som kallas blogg. Ska iallafall försöka mig på att bli bättre, igen. "NOO KARIN! Don't do it! Don't share, just spare...", hehe ja. Om ni känner så inför detta så behöver ni inte fortsätta läsandet här ;)

Hursomhelst! För tillfället sitter jag i passagerarsätet påväg hem till Mellerud efter några toppendagar i Skåne. Hade med mig Nathalie så kan ju säga att dagarna varit fullspäckade, vilket bara är bra. Vi knödde in oss på Markus rum på nätterna medan vi på dagarna då bl.a. gick en lång och härlig promenad längs stranden och vidare in i skogen eftersom vi nästan blåste bort. Sen åkte vi och tog en mysig fika i Kåseberga med utsikt över havet. Även en sväng längs gatorna i Ystad hann vi med och upp till Ales stenar såklart! Det får man inte missa om man i Nathalies inte vart där innan, det hade inte jag heller förrän jag träffade Markus.. Han bor ju precis där så det har blivit en och annan sväng dit, hehe. Sen så har vi också tagit en obligatorisk sväng till Olof Viktors! Godaste cafét i Sverige, lätt. Sofia och Anna gjorde oss också sällskap där vilket gjorde det hela top notch :). Samma kväll så fyllde vi bilen och körde till Tomelilla för en omgång bowling. Johan, Konrad, Markus, Nathalie och jag! Vilket gäng liksom, kan inte bli annat än bra. Efter bowlingen (jag fick bara strikes! hehe... not) så tog vi en pizza och avslutade allt med kaffe hos Konrad. Blev rätt sent så när vi väl la huvudet på kudden så somna vi alla pangboom! Så ja, man kan ju säga att det vart fullt upp med massa skoj. Men än är det inte slut, för imorgon är det halloweenfestande på gång. OCH den 11e december åker jag, Nathalie och Maria till London för att hälsa på Nadia. Ska också bli jättekul! Livet börjar gå åt det ljusare hållet :)

Kameran var med i högsta hugg hela tiden nu i Skåne, så en och annan bild ska jag nog kunna ladda upp åt er.

Ha det spooky!