24 december... GOD JUL!

Nu när denna mysiga dag är här hoppas jag att ni njuter av den så mkt som bara möjligt. Nu ska man vara positiv till allt och alla! Jag kommer antagligen inte blogga mer på ett tag nu. De närmaste dagarna är FULLbokade. Så keep smiling så håller jag tummarna för att ni får en massa goodie presents ;)

BTW! Måste bara ta upp dagens lilla historia. Jag hade bokat en soltid vid 14:00 då jag även hade tänkt att simma så att lite av min energi fick komma till nytta, så Tommy var snäll nog att erbjuda sig som skjuts. Men när kl var 13:50 så ska kära bror stajla eller vad fan han syssla med för diket kom fort som fan fram. Och well.. Där satt vi fast. Tog sin lilla tid att skotta loss den igen så soltiden och allt det där var bara att glömma. Tummen upp för Tommy! Apropå Tommy, jag har glömt att slå in hans julklapp. Får fan och fixa det innan vi drar till Framnäs imorgon. Hehe!
Nu ikv har jag, pappa och Tommy haft en jäkla trevlig kväll tillsammans! Tycker att både jag och bror min återigen ska få varsitt vuxenpoäng för att ha lagat jävligt gott käk. Fast det kan vi säga att pappa gav ut till oss genom rödvin, öl och päronkonjak. Hahah, det satt fint det ;)

Men ne, nu ska jag stänga ner datan för idag.
God jul på er återigen! Ha en kanon dag :)


Over and out,


christmas presents! [krismäs präsänts]

Igår hängde jag med bror Tommy till Trollhättan. Han skulle till näl så undertiden han var där sov jag så gott i en iskall bil. Jag sov även hela vägen dit. För er som inte vet är jag alltså inte en morgonmänniksa, är som en zombie på morgonen bokstavligt talat. Fråga bara min roomie Marie ;) Aja, hur som helst så åkte vi sen vidare till Överby där vi fick varsitt vuxenpoäng av att springa runt på Ica och köpa julmat, score! Fick även köpt julklappar åt familjen, har nog aldrig lagt ut så mycket pengar till sånt. Fast det är dem nog värda, hehe. Köpte även ett svart spets linne från Carlings, ett par örhängen från BikBok och en bh från Gina, pretty nöjd. Ska jag lägga ut bilder på det inköpta? Ah alltså inte julklapparna och maten såklart men..Tänkte börja med att lägga upp bilder på allt det jag köper, dvs inte mat och annan skit, men lite sånt där smått och gott :)



Örhängen - Bik Bok, 79 kr
Linne - Carlings, 149 kr
Bh - Gina Tricot 139 kr
+ julklappar för 1600 spänn..

Nu idag har jag sovit ut (skönt!) sen en liten road trip till Mellerud för fika en fika med pappa som slutade tidigt idag. Längtar till lite senare då jag äntligen ska träffa Maria! Älskade vän.. Vi har mycket att prata om! Nu blir det först käk dock.

Ha en bra dag i kylan, för visst är det kallt? Brr..


home sweet home

Sitter nu sen någon timma tillbaka vid köksbordet hemma med en lugn Drake brevid. Så jävla skönt! Bilturen hit tog lång tid i jämförelse med annars. Men med tanke på vädret och så, så ska vi inte klaga. Tog ju bara si så där 8 timmar :D

I helgen har jag vart rastlös som fan! Har bara velat komma hem till the big M, men eftersom att bror min festat loss as usual så har jag fått gjort det bästa av dagarna. Och bäst blev dem! Jag och Camilla har busat massa. I fredags somnade hon dock i soffan ganska tidigt så jag gick hem till mig, men i lördags fick vi i oss några supar efter att ha gjort en misslyckad sats med knäck. Hade jävligt kul! Camilla somnade tillslut men jag kunde absolut inte somna, allt snurrade som fan haha! Så jag satt uppe och hade ett djupt samtal med min bror som var på Perikles. Han är allt bra schysst den ändå. Efter det gick jag en sväng på Bollerup innan jag blev hungrig och gjorde världens störtsta portion av makaroner och köttbullar + 2 mackor, äckliga va att jag åt upp allt också.. Hehe! Sen på söndagen (igår) stack vi till the Jönssons och bakade julgodis. Sen idag vid 10 styrde vi bilen hemåt. Väl hemma så tog jag en varm och skön dusch innan jag fick se att mina saker som jag beställt för ett tag sen låg på skrivbordet. Beställde hem två plagg från Kandee shop och ett par Wesc hörlurar. Yäy!


Nu ska jag nörda lite vänner innan det blir sängdags.
Natti och sov så gott!


JULLOV!

Haha jodå, nu står 3 veckors ledighet framför en och det är inte en så tokig tanke faktiskt ;)

Fast vill inte lämna Bollerup och lika mkt vill jag hem till Mellerud. Jag vet inte om jag vill skratta eller gråta, vet ingeting. Eller jo, en sak vet jag och är jävligt säker över och det är det som gör allt så jävla jobbigt. Men ne, nu ska jag sluta tänka så mycket och bara leva i nuet. Gjort är gjort och kan tyvärr inte göras ogjort.

Vi hörs eller syns!
Ha en mysig jul ♠




fucking onsdag

Jag vill hem till soffan i Vässby och bara sitta och umgås med min pappa. Saknar det.
Jobbigt när man vill något så mycket men inte har möjligheten till det.

Blää på denna kvällen
Go natt



jag hade chansen, chanserna.
men tog dem aldrig. nu är det försent.

och det gör ont.. ingen ser och ingen vet.
eller jo, kanske du vet?
snacka om ombytta roller
vart ska man ta vägen?
vill ha dig och du ville ha mig, det vet jag.

men nu är det som det är. that's it!
så dröm & glöm karin,
det borde du vara bra på nu efter alla dina misstag.


nedräkning..

Nu är det tre dagar kvar tills vårt jullov drar igång vilket gillas oerhört mycket! Jag är även medveten av att det var jävla länge sen jag blogga nu. Skärpning där va? Jodå, ska allt försöka. Med samma ursäkt som alltid skyller jag på tidsbrist ^^ mycket med skolan nu det sista och så är jag ganska mycket ute om kvällarna. Så hoppas att ni överlever, snart är det ju som sagt jullov och då lär jag uppdatera litta mer. Vad har hänt i mitt liv det senaste då? Jo, den listan är ganska lång. Men galen och rolig är i stort sett varenda dag här nere :D
I fredags kom min kära mamma hit så då blev det att käka pizza och fixa med litta. Sen i lördags så åkte vi och shoppa en hel del i Ystad. Jätte mysigt! :) Sen senare var det 18-års gille för Tommy och några andra. Jävligt kul blev det! Lite pics följer här;





Nu blir det.. eh jag vet inte! Men ha det finers ♥

peeace

weekend at anna's

Oj, nu var det söndag igen! Har vart en händelserik helg med många nya minnesrika stunder. Hänkade på bästa Anna hem i fredags och vi började helgen med ett ridpass i ridhuset. Red finfina Salerno och mumma på den hästen. Hoppade även för första gången på 1½ år, me like! Sen blev det att skynda sig och fixa till sig lite innan det blev fiesta med Annas goa polare. Pretty awsome!
Igår blev det en tur till lund/malmö för att shoppa lite. Efter en sväng in på Gina fick jag en klänning som jag även hade senare på kvällen då Annas syster Sofie hade 20-års fest med Afrika tema. Sen lite annat smått och gott.
Och ja.. Sen var det då lite fest igen och med våra snygga leopardklänningar var jag och lilla Anna top notch!
Efter en massa dans med klackskor kunde jag knappt gå och fötterna gör fortfarande ont, men va fan? De var det värt. Nu idag har jag sovit ändå till 16. Välförtjänt där!







Nu ska jag snart sova igen. Ha de gott!
Over and out

Rubrik

Snön gjorde så att alla slutade tidigare idag. Sen imorgon börjar vi kl 10 också det pga snön och det gör inte mig ngt, sovmorgon änna! Om vi har tur så kommer vi inte få mer än 1-2 lektioner imorgon. Gillar deras sätt att hantera snö i Skåne, haha! Så ja.. Nu sen vi slutade har jag suttit och kollat på 10000 år gamla videoklipp. Helt galet vad man har förändrats sen bara ett år tillbaka, speciellt till sättet. Man har liksom mognat lite, men bara lite.. ;) Hittade t.ex. klipp från när jag och Maria fick världens spontan idé i somras! Vi sprang ut till min moppe och körde som fan till Bloms där vi köpte godis si så där 1 min innan dem stängde. Efter det var vi så mogna att vi lekte i lekparken. Sen envisades jag med att vi skulle åka till en sjö som ligger nära Bloms. Men när vi kom dit visade det sig att det inte fanns någon väg ner till sjön utan dit fick man gå för fot och herregud.. Det kunde vi inte enligt min särsötnos Maria, haha! Så vi stack hem igen. Älskar såna där minnen!



Nu ska jag och Marie kolla det absolut sista avsnittet av ensam mamma söker (kalla oss nördar..).
Frys inte ihjäl är ni snälla!
Peace