oops.

Får nog ta och skärpa mig när det gäller uppdatering!

Den senaste tiden har innehållt;
Midsommar - Var först hos mormor med släkt och käka god mat (speciellt tårtorna!). Sen stack jag och Maria (♥) till Vita och träffade massa härligt folk resten av kvällen. Jag sov även där i ett tält med creepy folk och ganska tidigt på nästa morgon kom en äcklig 47-årig Tina in och ville ha sällskap. Uuuh! Så fruktansvärt läbbig hon var alltså. Jag hoppas verkligen att hon inte beter sig så i vanliga fall för då har hon allvarliga problem rätt igenom. Eller ja.. Hon har nog problem ganska säkert. Jag lyckades på något konstigt sätt somna ändå och sov riktigt bra :D
Drake bad & Maria visit - Nästa dag (lördag) så tog jag och mamma oss en tur till Bergsjön för att Drake skulle få sig en simtur. Men tråkiga som dem är där så hade dem stängt igen hela området runt vattnet. Men vi lyckades hitta ett hål som vi kröp under och Drake fick sig till slut ett lite mindre dopp (även jag). Han var inte sån att han sprang raka vägen till vattnet och hoppa i, utan detta gick försiktigt ett steg i taget. Men efter ett tag så var han iaf i med vatten upp till halsen. Så efter några fler besök där så ska ni få se på vattenhund ;)
Senare så kom kära Maria hem till mig. Ganska sega efter gårdagen kan man säga att vi var, men va fan? Kul kan man ha ändå! Och kul blev det hörre ni.
Bäsbesök x2 - I tisdags kom en go liten bäs upp till mig efter att jag ridit goa Lukas, jobbat och badat med pappa.. Hon stannade över natten åkte senare på onsdagen efter en mini ridtur. Sen så dök hon upp här hemma igen i söndags. Shit! 2 ggr på samma vecka är inte illa Bäs ;) Bättringsvägen har startat. Busiga som vi är hämtade vi upp vårat hederliga tält och satte upp det. Drake ville sjääälvklart vara med och flög rakt in i tältet när det var uppe och sprang sen ut igen.. Bara det att han missade utgången så han hoppade på ngt konstigt vis snett ut så att han landade på ena tältpinnen som håller upp tältet. Pinnen gick sönder och tältet bara fjooong. Så vi fick ta till tejp och med lite fix så var tältet uppe igen. Hehe! Nästa dag så stack vi och bada eftersom att solen är så jävla het ;) Men vattnet var inte lika hett.. Vanligtvis hade jag ballat ur och vart en mes på land. Men samma sak som hände dagen innan med pappa så bara jag hoppa i! Det är ju sköönt när det är så kallt har jag kommit på. För man får en kick vilket gör att man vaknar till och blir pigg. Wie! Sen låg vi på bryggan i en evighet och matade fiskar med skorpor. Bäs följde även med till jobbet och fick känna på lantlivet på riktigt :D Goodi work

Det var en snabb sammanfattning av mestadels helgen. Sen har jag ridit en massa och tränat Drake. Yes. Nu ska jag ut och rida Lukas.
Ska dra en bloggis snart igen. Promise!
Ciao



midsommar 2010

I måndags var det årets ljusaste dygn, men nu går vi mot mörkare tider igen.. Blä!
Imorgon (idag) är det midsommar och det ska jag fira med att äta mig rund som en elefant. Midsommar är som tur är alltid upplyst och inte ngt äckligt mörker som faller över oss. Efter att ha ätit massa hos kära mormor blir det att mobba några små vänner. Det ser jag fram emot. He he
Idag var jag i Karlsatd med Drake igen. Hoppas att han växer rätt från och med nu. Lille going!

Juste, jag ska hålla mitt ord och hålla en omröstning här och nu.
Vad låter bäst: Prins Johan eller Johan Kotlett?
Jag drar rösten på Prins Johan för det låter mest gay.

Go natt och ha eran bästa midsommar någonsin




rubrik var det ja..?

''Han är ju inte lite fucked up den där...''
''Eller så kommer jag mother fucking tjalla.. BIAAATCH! ''
Jag är från och med nu kär i Torkel i knipa. Har aldrig tyckt om den men har heller aldrig sett den. Men efter att jag och kära Bäs sett den igår så kan man inget annat än älska.

Imorgon tuffar tåget vidare.. Jag säger nämligen hejdå till tandställningen! Kommer bli jätte skönt att få bort den, men kommer ändå att sakna den av någon konstig anledning. Men nu är jag tråkig nog att inte skriva mer, blev trött. Så.. Sweet dreams på er goingar




home sweet home

Nu är jag återigen hemma och helt slut. Hann knappt komma innanför dörren innan jag var tvungen att sticka igen för att jobba. Fast det var skönt att få röra på sig efter att ha suttit stilla hela dagen. När jag var klar på framnäs så stannade jag till utanför mormor för att krama om Drake. Började nästan gråta när han kom springande.. Saknat honom! Har nog aldrig sett honom så glad :'D Hjärtat mitt. Tog snabbt moppen hem och drog med Tommy ut till bilen för att hämta hem vovvsingen. Just nu ligger han under stolen och snarkar, det har han gjort sen han kom hem.
Haha! Ganska sliten verkar han vara. Imorgon kommer förmodligen Emelie på förmiddagen och vi hade tänkt att rida ut och ta ett rejält snack. Sen jobbar jag och efter det så kommer min andra Emelie och har pyjamaspaty med mig ;) Låter som en bra dag! Men först tar jag mig an musiken från mobilen som hjälp till sömnen.
LOVAR att lägga in massa bilder imorgon från.. massa! (om jag får tid vill säga xd)
Ni kan få bilder på Drake nu förresten.



Inte så bra bilder, men tog snabbt förut med mobilen så..

Men neeee! Nu ska jag drömma.
Goonatt


me like

I förmiddags så var vi på en ''dom bio''. Så fruktanvärt häftigt! Blev dock yr efter.. Men snacka om att 3D kan slänga sig i väggen nu! Rekommenderar verkligen att ni prövar att se på någon film i en ''dom'' salong. Det finns inte så många i Sverige än i för sig.. Fast vi har världens största dom salong just i Norrköping. Wie!
Efter visiten där stack vi till Hageby för lite shoppning. Fick mig en ny mobil! En Xperia.
Sen även lite småkläder. Nu väntas middag framför tvn där Brasilien och Elfensbenkusten håller oss underhållna med lite fotboll. Har faktiskt fastnat för fotbols VM ganska mycket! Det är ju kul när de spelar bra :D
Igår t.ex. var vi ju på O'learys och kollade på Danmark-Kamerun. Det var en riktigt händelserik match och det är sååånt som jag gillar i fotboll. Kanske inte var världens bästa fotboll i sig men det hände saker och ah.. Sånt ska en match innehålla för att inte vara skit! Hehe.. Karin goes fotbolls nörd? Mjae, den dagen jag blir det blir Justin Bieber min man. Vilket inte lär hända ;D
Imorgon far jag hemåt igen till pållarna och bästa Drake.

See ya


Förresten! Häromdagen så råkade jag ta bort massa bilder i galleriet här på bloggen. Jag visste inte att de försvann även på själva ''läsbloggen'' också. He he. IQ 1000 här va ;D 
Men ah.. det är därför massa bilder inte finns kvar. Ciao!


norrköping

Drar en kortfattad guide om mina senaste dagar;
Igår, efter att ha vart i Karlstad med Drake nästan hela dagen så stack vi till Norrköping.
Så i förmiddags var vi på Kolmården och kollade, sen sprang jag av med lite överskottsenergi på gymmet och nu väntar snart en fotbollsmiddag på O'learys. Trevligt!
Imorgon ska vi på något speciellt center och även lite shopping.
Var i torsdags och jobbade också, alltid lika kul!
Nu väntar även min sista hästsommar och den ska jag ta vara på. Rida ihjäl mig ska jag!
Älskade pållar.
Ha en go kväll!
Peace

torsdag

Snart dags för jobb! SOMMARFEELINGSARNA har kommit nu ;D


See ya



hörde jag sommarlov?!

Ber om ursäkt för usel uppdatering! Men de senatse dagarna har gått i ett, promise! Avslutningsfesten i måndags var helt okej. Alla var så fina. Jävligt kul att dansa i alla fall ;)
Sen igår var det skolavslutning. Spelade upp två låtar och jag fick kramp i handen så det sista skakade jag sönder! Det funkar ju bra när man spelar bas? Hehe..
Kommer sakna er så fruktansvärt mycket, 10 år mer er sätter sina spår. LOVE!
Sen väntade massa släkt hemma och mat till 1000. Jag åt egentligen inte så mycket, men gud vad mätt jag blev! ;o
Haha! Iaf.. Vita med härligt folk stod på tur sen. Jävligt go tur dit blev det! ;D
Somna sent och vakna sent. Så dagen idag blev inte så lång. Var hos goingen Nadia till 13 och efter det var det dags för andra handledarkursen. Och nej, jag tycker inte att det är roligt att lyssna på det igen i 3 timmar. Men antar att det är värt det! Nu sitter jag här med svidande ögon, men vill inte gå och lägga mig än. Är det sommarlov så är det!
Imorgon väntar övningskörning och jobb.

Har förresten massa bilder från avslutningsfesten och skolavslutningen, men de ligger fortfarande på kameran och orkar inte ladda över dem nu.

Puss


Made for love.. KISS!

Okej, vart ska man börja? Gårdagen blev till en sån dag som man aldrig glömmer. Överklassigt!
Vi gick/sprang till stadion i duggregn vid 17 tiden. Hamnade låångt bak i en oändlig kö. När vi stod där och väntade blev vi hungriga så jag & Emelie stack och beställde lite mat. Men maten hade inte speciellt bråttom för att bli klar! Så när vi stått och väntat ett tag började dem släppa in till Stadion. Blev något stressade och när vi tillslut fick maten (som tydligen var en stoor portion!) sprang vi mellan de köande och bilarna till Maria som stod ganska långt fram vid det här laget. Vi kastade bokstavligt talat i oss maten och hann nätt och jämnt äta oss mätta innan vi kom in. Vi sprang för att leta upp Ellen och Sanna som hade placerat sig längst fram. Vi placerade oss självklart också där! Sen drog Mustach igång och efter dem Europe. Blev rejält igång och kände lycka rakt igenom. Efter ett otroligt intro, otrolig musik, otrolig scen och ah.. ALLT Kiss visade upp var jag slut, likaså rösten.. Att skrika i timmar är inte att rekommendera men ett måste ibland. Även om jag var trött och hade ont i större delen utav kroppen så mådde jag förjävla bra :D ÄLSKA! Sen att få bo på Sheraton var ju ett plus i kanten.

Har tyvärr inte några bilder.. Dum som jag är så glömde jag batteriet till kameran hemma. Däremot hade jag ju mobilen, men bilderna blev för dåliga för att ens ladda upp dem.


Förutom en ugly bild på oss (mig)!


..och ännu en bild från turen tillbaka till hotellet i regn.
Snyggt..!


Sen när vi hade kommit till Åmål med tåget på hemfärden förut så var det något fel som gjorde att det inte kunde fortsätta. Så det kom ersättningsbussar och alla de som skulle direkt till Göteborg fick de 3 första bussarna. När alla dem hade åkt så fick tåget klartecken till att köra igen, haha! Så klockrent!

Imorgon är det avslutningsfest, på tisdag skolavslutning och sen sommarlov. Låter inte så illa det inte ;)
Nu ska jag sova. Är så himla trött!
Nattinatt



;s

Inne på tradera och kikade lite och hittade denna ;


Snacka om att jag vill ha..! Farligt med tradera asså..

God natt!


LADDAD

Imorgon kommer jag ha det så härligt så man knappt kan tro det! Tåget till Sthlm går kl. 9.30, framme 15.30. Checka in på hotellet och sen dra sig mot stadion. Knö sig fram till Ellen & Sanna förhoppningsvis och där kommer vi rocka like hell! fyyyy.. så bra kan man la inte få ha det?!
Efter att vi svettats färdigt och är trötta i fötterna återvänder vi till hotellet och där blir det kuul!
Så här kommer dagen se ut o korta drag. Om det blir som jag skrivit nu får vi bara vänta och se ;)



Idag var det filmfestivalen i skolan och jag trodde jag skulle dö när våran film visades.. PINSAMT!
Heh!

Sen även ett gigantiskt GRATTIS till min gullunge Nathalie som fyller 16 imorgon.
Äntligen kan du checka för moppen på inköpslistan, wiiie!
Hör såklart av mig imorgon till dig! PUSS

Nu måste jag börja packa.
Försök att ha det lika bra som jag nu, fast det kommer nog bli svårt för er ;)



moviemoviemovie!

Regnet faller utanför nu. Sitter med ridkläderna på, skulle precis ut och rida. Fast har ingen lust att rida i detta vädret + att jag är trött! Så satsar på en film och kakor inkl. RAMLÖSA. Näst intill beroende! ♥


Mumma ;)

Gonatt och lycka till ni alla som fixar studenten imorgon.
Ciao!



pics!

Nu är filmen klar inför morgondagens filmfestival. Inte den bästa i världshistorien direkt.. Ganska B! Men aja.. Det var roligt att göra den :D

Här kommer massa bilder från igår och en från paintballen med klassen i måndags.






kommer sakna ihjäl mig efter alla er, 9c
(dock inte alla med på bild)


Just nu sitter jag och är inne på http://www.felsms.com. Himla roligt!
Har själv vart med om illa felskickade sms... EUW på det!

See ya!



uppdatering?

Okej.. Tur att man kan skylla på sin dåliga uppdatering på att det har vart fullt upp det senaste! Verkligen fullt upp.. Tror nästan det har varit lite väl mycket nu ett tag. I helgen var det fullt upp med bl.a. trav, påhitt med goingar och sånt där. Sen i måndag-tisdag drog vår klass till Tisselskog för en liten klassresa eller vad man kan kallat. Otrolig kul var det! Kommer sakna dem jobbigt mycket.. På tisdag är allt över. Känns ju lagom kul? Hehe mja. Fast fram tills dess är det mycket inplanerat också.

Fredag - filmfestival (filmen måste bli klar till dess)
Lördag - Sthlm för KISS!
Söndag - Hemresa och fix för morgondagen.
Måndag - Skolavslutningsfest
Tisdag - Skolavslutning. Vita.

Igår var jag förresten på handledarkurs. Var inte så segt som jag trodde. Gubben som snackade var himla rolig.
Dessvärre måset jag dit igen med mamma nästa vecka. Kommer nog bli lite segare.
Sen på vägen hem hämtade vi upp Emelie i Vänersborg! Hon annade hemma hos mig och imorde stack vi till Högsäters veterinär för att undersöka Drake. Orkar inte gå in på varför.
Senare red vi, tog mysiga kort, hon klippte mitt hår lite (inte så illa som det låter xd). Blev nöjd faktiskt!


Världens fulaste bild egentligen xd!

Bilderna är för stora för att jag ska hinna ladda upp några fler just nu,
Sängen kallar på mig.

Gonatt gott folk!




flummtajm? nja




Så kan det gå.


bad day!

Denna dagen har varit allt annat än min. Som resultat sitter man omplåstrad med svidande sår. Hmm?
Jo, så kan det gå.

Började med en hel inspelningsdag i skolan för att få klart en franskafilm. Det var himla kul!
Slippa plugget. Jag skulle iaf vara en prinsessa och på något vänster lyckades jag skrapa upp ena foten, fast detta märkte jag inte förrän jag kollade ner och fick se en blodig fot och ett blodigt golv. Fast det var mest kul :D
Sen efter skolan så kom kära mamma hem och hämtade upp mig och Drake. Vi drog till mormor och lastade av ett flyttlass eller vad det nu var ^^
Där hittade jag mammas inlines och fick lust att testa. Det var inga problem alls tills jag hade bestämt för att ta fart nerför. Fick upp lite väl mycket fart och hann inte bromsa särskilt mycket innan asfaltsvägen gick över till grusväg. Great! Fick göra något snyggt hopp för att inte landa på båda knäna. Så istället landade jag på armbågen och magen.. och ena benet. Det som gjorde mest ont var navelpiercingen, ajajaj säger jag bara.. Sen var det inte så käckt att dra ner armbågen i backen kanske. Fick iaf ett jobbigt sår där som inte slutar blöda. I början rann det ner på benet och skit så jag kunde inte hålla mig helt för skratt när jag kom gående mot mamma. Menar.. ''det här går ju bra!'' och så kommer man tillbaka nerblodad. Hehe.. Extra dum kände jag mig eftersom att brevid inlinesen stod en låda full utav knäskydd och armskydd. Rackarns!
Sen i förrgår så sträckte jag ena benet. Eller vette fan om jag sträckte det.. För sån SMÄRTA har jag aldrig upplevt tror jag! Hela benet brann upp kändes det som och det gav sig verkligen inte efter ett bra tag. Då skulle jag pröva att resa mig upp men uääk vad ont det gjorde. Förstår inte hur det gick till. Skulle ju bara göra en rörelse och boom! Får nog ta det lite lugnare i fortsättningen.

Från en sak till en annan, varför är man alltid trött på fredagar? Det är ju nu som man ska vara duracellkaningen själv! Sängen lockar ganska mycket faktiskt. Funderar på att lägga mig och lyssna på musik. Fast somnar alltid efter 2 sek då. Så känns ju lite onödigt det där.. Får se vad som händer.

På hästfronten går det väldigt bra. Lukas går finare än någonsin. Bara i ena galoppen som han tycker det är väldigt jobbigt. Hans ökade trav kan man iaf inte klaga på! Han får mig ur sadeln kan man säga. Men det är bra! :D Jojjen mår bättre förövrigt! Hostan ebbar ut och han är back on track snart. Piggelinen min!

Drake, mitt goa monster lever livet ut dagarna i ända. Gladare hund får man leta efter :)

Nu har jag babblat om en massa saker och sängen lockar fortfarande. Tror jag drar på sleepmode snart.
Hoppas helgen är full med mysigheter!
Puss & kram



torsdag 3/6

Idag hade jag & emelie ledarskap på ridskolan. Ganska lyckat tror jag ändå att det blev :)
Sen stack jag och maria till vita. Tänkte checka av årets första dopp. Men fyfan vad kallt det var!
Gjorde ju ont i hela kroppen.. Men lyckades tillslut få ner kroppen i vattnet and that's it! :D
Igår var jag med emelie och hade det flummm också. Bilder ska jag försöka ladda upp från det också.
Men först från någon enstaka från idag.




..och ja. Mina feta bilder tar som jag sagt tidigare 100 år att ladda upp här.
Men några får ni nöja er med ;)

Gonatt!
Puss

onsdag 2/6

Trött som få nu, så ingen uppdatering idag.
Tjing I'm a king ;D

Gonatt puss


ojoj!

Glassen är veeerkligen helt körd nu... Fastnade till framför kameran och ett videoinlägg som ni ser här nere.
OBS! Känsliga tittare varnas! Så fuult xd
Men jag bryr mig inte :D





Ut i solen nu med er , inkl. mig!


SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Helt galet skönt väder eller?! Tar just nu en paus från det och glassen som också ligger därute.. Hm.
Den har väl inte redan smält? Haha.. Chansen är nog ganska stor ändå :p
Bloggar mer senare, vill ju inte offra en hel glass för er skull ;)


Peace