Sleeptajm next!

Helt slut i kroppen nu efter att ha stått och kastat ved i några timmar. Säger hej till träningsvärken som kommer komma imorgon då jag även ska kasta ytterligare massa ved. Det låter la trevligt? ;)
Men jo, det är inte lika illa som det låter faktiskt. Ganska skönt att bli av med massa energi! Bättre än att sitta inne framför tv:n i alla fall som i för sig är mycket bekvämare.. Haha! Imorgon börjar ju även skid VM! Sprinten är inbokat på mitt schema, för det måste ju ses! Northug vs. Jönsson :D Hoppas Jönsson är på topp och att han för en gångs skull i ett mästerskap kan få till det. Pallen är det enda som gäller! Sen på fredag ska jag och Maria eventuellt till Göteborg. Kan knappast bli bättre?

Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen.
Sov gott!


ojojoj sportlov!

Ja jag vet.. Usel uppdatering!

Nu har vi i alla fall fått ett välbehövligt sportlov. Så jag befinner mig nu hemma i Mellerud och ska snart ut och hjälpa farfar, pappa och Tommy med veden. Fast först ska jag nog ta på mig träningskläderna och ta en springtur. Har sprungit 7 km nu varje dag sen i söndags. Är inte det ganska bra ändå? Man får ju ta vara på sportlovet och sporta en massa. Det är ju första sportlovet någonsin utan mina pållar, så man kan ju inte ägna tiden med dem. Så det är ganska segt att inte ha något att göra. Så just därför springer jag och ah, gör något. Jag hatar att sitta inne framför datan nu när det ändå är så fint väder ute. Känns onödigt! Så därför säger jag tack och hej för stunden. Tänkte blogga en sväng ikväll också.


Btw!
Drake fyllde 1 år igår. Har ju gått ganska fort om man säger så..
Bergenhovs kennel, Bollebygd. MIN?!
Drygt en månad.

Drygt 4 månader.


Drygt 10 månader.Ha en go dag!
Peace


BTW!

Kom på att vi har traktorvecka här på Bollerup nu. Jag lånar en klockren text av en tjej vid namn Sofie här på Bollerup;

'' Nu är det dags igen, den tiden på året som alla hästatösar älskar.

Det är dags för den tiden på året som bönderna visar upp vem som har störst, bäst och starkast... traktor

Traktorn ska vara störst, vara starkast och låta mest. Och helst av det finaste märket. Det är ungefär som Älgar, den med störst horn vinner.

Alla springer omkring glada i hågen och visar upp sig, självklart trycker man på gasen lite extra så flickorna ska kolla. Och alla flickor vill ju åka traktor, dom fnissar och är extra söta så dom kanske kan få åka med på en sväng.

Nu sparkas parningssäsongen igång, efter det här blir inget som vanligt.

Det är nu känslorna börjar vakna till liv, bönderna blir känslomässigt överladdade av testosteron medans vi kvinnor njuter och tittar på.

Tänk vad hästkrafter, dieseldoft och lite svart rök kan ställa till med ''


Från traktorveckan 2010.
trött tisdag

Nu var det ett tag sen igen. Känns som att dagarna bara försvinner iväg alldeles för fort! Men det är la ett tecken på att man har kul? För jodå, det har man haft! I helgen har min kära galna mamma vart här nere och gjort det osäkert. Det gillar vi! Sen i lördags var det ju vinterfest och det sätter vi en 10 poängare på. Så jävla kul man hade ändå! Och nu till helgen blir det lov och då åker jag upp till goa Mellerud. Känns ändå ganska bra detta!

Sorry, men det blir inte mer skrivet för tillfället. Jag pallar helt enkelt inte :D
Peeeeeace out'Förresten, tack för igår Camilla! Jag behövde en sån kväll ;) ♥

Jodå, jag lever!

Har bara inte tagit mig tid till att blogga. Som vanligt massa som händer hela tiden här och det är inte mig emot.

Och vet ni? Nu idag har vi gjort nationella provet i matte A. Så nu är det bara 3 matte kurser kvar att överleva.. Trevligt! Och provet var lättare än väntat. Fast bara för att jag tycker det kommer väl resultatet inte vara bra. Så brukar det ju vara. Men nu släpper jag matten för en stund och taggar inför lördag. Då är det ju vinterfest! Planerar att gå in i dimman :p

Wooops! Jag är sämst på det här med att blogga.. Men hinner inte skriva något mer för stunden. HAr engelska lektion nu. Hej på er!


SAKNAR DIG!
1 februari 2011

Då byter vi alla sida på kalendrarna och lägger januari bakom oss och ser möjligheterna för denna nya månaden. För mig byter jag sida till februari och ser mig själv på bilden. Blev tillfrågad om att vara med i Bollerupskalendern och kortet tog jag tillsammans med en tjej i min klass, Emma. Så alltså blev vi februaribilden. Jag gillar dock inte bilden.. haha ser störd ut! Menmen, som tur är så är det ju bara 28 dagar i februari.

I söndags var jag och Tommy ute och sprang ju och då sprang vi på asfalt hela vägen. Hade kanske inte världens bästa skor för asfaltssprigning, så nu har jag återigen fått jätte ont i mina benhinnor. Fick det även tidigare denna vintern då vi var ute hela tiden om kvällarna och sprang runt och hade snöbollskrig. Det gör jävligt ont! Men får väl låta bli att anstränga benen onödigt mycket nu i några dagar så ska det väl ge med sig :)

Och nu kör jag vidare med dag nr 11;
Dag 11 – Mina syskon
Jag har en bror som är två år äldre än mig, alltså född 1992. Han heter Tommy och vi har väl som de flesta syskon haft våra ljusa och inte lika ljusa stunder. Har funnits dagar då jag lätt hade velat ha död på honom på riktigt. Men det har vi nog lämnat bakom oss nu, det känns så i alla fall. Vi hade ett ganska långt samtal för några veckor sedan då vi kom fram till att vi har mycket roligare om vi kommer överens. Och det kan jag hålla med om väldigt mycket, han är en pärla när vi båda är på humör. Så från det samtalet har vi nog inte bråkat en enda gång, inte något mer än lite sånt där småtjaffs som alla har ibland. Just nu skulle jag nog faktiskt inte vilja byta ut min bror till någon annan som jag ofta velat tidigare. Han har fått stor betydelse i mitt liv nu och det har nästan blivit som en trygghet, en sån trygghet som jag alltid vart så avundsjuk på som andra syskon har haft till varandra. Nu när vi båda går på samma skola flera mil hemifrån så kan det behövas. Eller hur? Han är ganska olik mig och det är nog bra, för jag hade inte stått ut att ha ett syskon som var likt mig.. Då hade jag nog flyttat hemifrån! Kan tänka mig att jag vart ganska störande flera ggr, men det har i för sig han med. Men han är en väldigt omtänksam person som inte lämnar något/någon i sticket och som i allmänhet oftast är på gott humör. Kommer bli tråkigt när han tar studenten nu i sommar och lämnar skolan. Även om vi inte umgås mkt alls under dagarna här så vet jag i alla fall att han finns i närheten ifall det skulle vara något.
Och ja, det var väl lite om han och vår relation. Fast förresten, jag glömde nästan det viktigaste om honom. Han är VÄRLDENS bonde, rakt genom hjärtat så är han bonde. Han lever för det har jag märkt, finns inga brudar som kan ta platsen för en äkta John Deere! I alla fall inte för tillfället. Haha.
Ska se om jag får fram lite bilder på honom.Nä tack och hej!