feel goood

Borta bra men hemma bäst! Så känns det nu i alla fall. Saknat den där hemmakänslan, den är så betryggande. Drake är överlycklig av att vara hemma också, så otroligt glad och pigg hund alltså! Vi fick även sällskap i bilen från Varberg till Mellerud. Mellerudare som var på studieresa i Danmark åkte i en buss strax framför oss så att när dem stannade på donken i Varberg fick jag till och med träffa Christian en snabbis, plus då att en av Tommys polare åkte med i vår bil istället. Snacka om att Sverige är ganska litet ändå ;) Haha!

Nu ska jag sova.
Imorgon blir det att hälsa på farmor & farfar, sen senare blir det Trollhättan för att checka några band med goingar!

Peeace


nästa: MELLERUD

Sitter nu i bilen på väg hem. Skönt med ett skolbreak! Även om Bollerup säkert kommer saknas. Nu har jag massa skoj framför mig och tänker ta vara på varje sekund.

Skriver senare.


pepp på lov?

Det är då jag minst sagt.. Ska bli så skönt och bara komma hem och träffa lite nära och kära. Sen även få träffa Jojjen. Det kommer nog kännas ganska rejält.. Saknar honom så. Min lilla stjärna!
Ser mycket fram emot att bara lägga sig och halvt dö i soffan imorgon kväll med pappa som förhoppningsvis har laddat upp med mkt godis! Åh så härligt det låter.

Nu ska vi ut och köra hästapålle.
See ya


HALLOWEEN 2009






p i g g e l i n

Sov till 12:30 idag så idag är jag inte på den lata sidan inte. Vanligtvis när man sovit länge så brukar man ju bli sädär seg och konstig, men tydligen inte idag och det tackar jag och bugar för. Har redan varit ute och tränat agility med Drake och strax blir det att gå med honom igen tillsammans med Anna och Camilla. Och efter det rida på Annas ponny Sira ( Sirus the Virus ). Känns bra det här! Ännu bättre känns det eftersom att det bara är en vecka kvar tills jag är i Mellerud med mina lovers. Brudar som flummar runt 24/7. Jadå, det är kärlek det.



Ha en fin dag!


öppet hus

Idag kom det en jävla massa folk till Bollerup. Det var öppet hus för de nya eleverna, om dem nu bestämmer sig för att gå här. Känns så konstigt att 95:or och 96:or har blivit såpass ''stora''. Dem har alltid vart små jobbiga jävlar haha! Vi visade runt lite i elevboendena och stallarna. Och när vi inte gjorde det käka vi bullar och kakor. Gott! Nu är jag precis tillbaka efter ett träningspass med Drake. Idag blev det agility och det är faktiskt riktigt roligt! När han sköter sig som idag vill säga.. ^^ Ikväll blir det återigen en myskväll med tjejerna på ''flugan''.

Här kommer ytterligare lite höstbilder från förra söndagen;






Haha ja, några fler iaf :)

Peace out!


redan fredag igen?

Fan vad fort det går! Veckorna bara försvinner, en vecka är ingen tid alls här nere. Så snart, väldigt snart är det höstlov och det ska bli skööönt! Förra helgen var mamma på besök här nere vilket var väldigt mysigt. vningskörde massa och det blir bara roligare och roligare. Och på söndagen var jag, Pernilla, Anna och Sunniva ute i vår fina fårhage och tog fina höstkort. Check them out vettja ;)





Mer bilder kommer inom kort! Nu fick jag lite bråttom nämligen

Ha en jävligt fin kväll!
Peace



förskyld.

För 3:e gången sen jag började här. Känns lagom kul!

Idag hänkade jag på mamma och Tommy till Malmö en sväng. Fick köpt lite kläder (ovanligt), fast dock inget som jag skulle ha.. Hehe! Fast det jag fick med hem är jag himla nöjd med så det får la gå ;) annars blev det gott käk.. Tror jag, har ingen smak i munnen tyvärr så det kändes ovärt att äta överhuvudtaget. Kostar bara massa pengar, skulle kunna ha tagit en macka hemma ist egentligen. Menmen, de andra sa att det var gotteligottogott så ska inte klaga. Nu är jag nyss hemma efter ännu en övningskörningstur, tog en igår också. Lite rostig till en början med sen flyter det på skapligt bra ändå. Jävligt kul är det iaf! Vi tog även en vända i skogen med Drake så att han fick springa av sig riktigt och leka lite. Han är ganska galen den hunden alltså.. Haha! Kameran var med så får ta och ladda upp lite bilder.


(klicka för större bild)

Mer bilder kommer imorgon, för nu vill tydligen inte min kära lilla data samma som jag. Den vägrar att ladda upp fler pics så ah, ni får vänta.

Nu ska jag kolla film med min älskade mamma ♥

Puss på er och ha en fortsatt mysig lördagskväll.



up next? matte

Om en kvart blir det ett äckligt långt pass matte.. Fast efter det så är det ju i för sig slut för dagen vilket jag gillar ganka mkt. Ikväll blir det kickboxning också och det ser jag massa fram emot! Igår var jag på friskis & svettis och det var ganska roligt, fast zumban var nog lite roligare ändå. Har träningsvärk i armarna och vaderna idag men det ska jag nog klara av att förstärka med boxen ikväll, så imorgon kommer jag nog inte kunna gå.. Haha nice!

Imorgon eller någon dag i veckan ska jag ladda upp lite bilder, lovar inget dock ^^
Nä, nu mina vänner ska jag lida lite..
Peace out


trevlig helg!

Jag är ganska så glad! Vart en bra vecka och nu avslutar vi den även bra i Malmö. Kameran ska med så ska försöka ta lite fina bilder vid stranden om vi kommer dit. Fast hoppas inte för mycket ;)

Bloggar nog inte mer över helgen så vill önska er alla en mysig helg!
Ciao



oj då..

Ännu en blogglucka har det blivit sen sist. Jag som lovade att ladda upp bilder på Tullstorp och grejer också ;) illa! Imorgon efter skolans slut drar ju jag med Marie hem till Malmö med Drake i bagaget. Och det ser jag väldigt mycket fram emot! Kul att fylla på klädförrådet lite framförallt :) sen blir det väl en massa plugg för att på tisdag har vi det första matteprovet.. Inte någon höjdpunkt direkt! Annars har skolan vart himla rolig idag. Haft profil hela dagen, så på körningen t.ex. körde jag och Anna ut med en pålle vid namn Mon Petite. Jätte mysigt att trava fram på en väg med lite duggregn i luften. Sen hade vi sitsträning och eftersom att jag jobbat jätte mycket med just sitsen med Jojjen blev jag väldigt glad när ridläraren Hanna sa att jag satt perfekt. Hehe ^^

Från en grej till en annan. Kolla här på nästa veckas aktiviteter;
Måndag - zumba dans
Tisdag - Friskis & Svettis
Onsdag - kickboxning
Torsdag - ridning
Fredag - gymmet
As pepp på att träna sig tillbaka till sin gamla form. Den goda formen.

Här har ni lite bilder btw!


Anna bus!


Skördefesteeeeen

Tullstorp                                                Briar ♥



(klicka för större bild)

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det stääädning..
Ha en undebart go höstkväll!
Peace


KANAMA

Ni kan ju alltid kolla in min och de två mellerudarnas blogg också. Är kanske inte lika aktiv där dock men. Svårt att skriva på båda två dagligen.
http://kanama.blogg.se/
Kanama; Karin, Nathalie och Maria. Helgrymma

På schemat nu står det ridning. På måndagar brukar vi ju ha gris och får. Det har vart as kul faktiskt! Vi får göra mer med de söta grisarna och de feta fåren än med hästarna. Menmen, det går la framåt i alla fall.

Ha en fin dag och så grattar jag återigen Nadia och Ellen på den stora dagen ♥
Peace



söndag på riktigt

Igår var det då höstfest och ja.. Vad ska man säga? Det var jävla kul kan man ju säga minst. Härligt folk med en go stämning. Great! Haha ganska mkt mer röj än vad man är van vid i Mellerud. Idag har jag vart seg. Alla har vart sega idag. Så nu ska jag nog sova. Orkar faktiskt inte blogga mer för stunden. Kan uppdatera med lite bilder imorgon. Skönt att börja kl. 10 på måndagar i alla fall!

Sov sött alla goa