Måndag 28 mars 2011

Efter ytterligare en helg är det återigen dags för måndag. Startade dagen tidigare än en vanlig måndag, gick upp vid 6 och fodrade sen väntade jag in Camilla för att ta en ridtur. Red Lyra, hon är en riktigt liten (stor) prinsessa. Red henne igår också, då hennes ägare kollade på för att se om jag var duglig till att ha hand henne två dagar i veckan. Så med start idag alltså :) riktigt kul! Har saknat att rida så himla mycket.. Visst, man rider 1-2 ggr i veckan på skolhästarna, men det är inte samma sak direkt. Jag föredrar att rida utan någon som står och kollar och tjatar på en hela tiden. Det kan dock vara bra ibland sådär, men inte jämt. Ska ha henne igen på torsdag och då planerar jag och Lovisa att rida ut i skogen. Hoppas bara att vädret håller i sig så att vi få det gjort.

Och vad hade jag för mig i helgen? Jo, i lördags så var jag och Camilla på Mila-mässan i Malmö. Stod i Bollerups hästmonter, inte världens roligaste kanske, men värt det :)
Sen igår (söndag) så tränade jag lite agility med Drake, red Lyra då och käkade pizza med Linnea medans vi checkade in massa snyggingar på tv:n. Lagom chill söndag med andra ord!

Här har ni lite bilder från förra helgen i Norrköping:


Jag o Cami                Camilla                                 Camilla och miniföl               Lukas ♥
på 3D bio.

Jag och Lukas för första gången på 6 månader.. ♥

Idag hade vi även ridning sista timmen. Red en pålle vid namn Bioma, riktigt fin! Det kändes kanon och ja, en bra dag detta helt enkelt. Fast nu ska jag försöka ta tag i pluggandet också.. Har prov om djurriket på onsdag, sen svenska grammatikprov på fredag. Kul! Menmen..

Ha det fiiiint!
Peace


22 mars 2011

22 mars 1994, jadå, då föddes en legend!
Tackar och bugar för alla fina gratulationer jag fått idag. Det gör en glad!

Ha en fin fortsatt dag, det ska jag!


Longlong time ago!


21 mars 2011

Kom hem från Norrköping inatt runt 02. Blev lite senare än planerat, men vistelsen hos Lukas i Linköping drog ut på tiden. Inte mig emot! Det var helt underbart att få träffa honom igen! Gått ett halvår utan att jag kunnat träffa honom. 16 år utan större avbrott och sen så wosch, så är du borta.. Har inte vart så jätte jobbigt fram till igår, då kom alla känslor fram på en gång. Alla minnen och all min underbara tid med Lukas. När jag hoppade upp på hans rygg igen och kunde känna hans goa rytm och det där välkända steget.. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta, så det blev både och. Okontrollerat. Saknar dig, bästa vän. Det är mycket svårare att inte tänka på hur allt skulle vart nu om jag hade kvar dig. Om man ändå kunde fått det att bli så, då skulle jag vart fulländat lycklig.

Det var lite om gårdagskvällen. Den här helgen har vart händelserik så får ta lite mer om den.
I fredags kom mamma hit till Bollerup och hämtade upp mig, Camilla, Tommy och Drake. Vi vände på bilen igen och åkte tillbaka till hennes place i Norrköping. Där tog vi oss lite natta mat för att sedan vänta in lördagen. Då blev det gogogo frukost så att vi skulle orka med en hel dag på stan. För en hel dag blev det! Gick från 11-16:30, haha! Så efter det blev det inte mycket pengar kvar.. Fick köpt:


Race Marine, Stadium 199:-


Fred Perry, Stadium 499:-

Och sen
- Miss Sixty jeans, Carlings 1399 :-
- 2 Solglasögon, Ur & Penn, Lindex 174:-
- Glasögonfodral, Stadium 50:-
- En svart tröja, Carlings 100:-
- Sport bh, HM 149:-
- Nätstrumpbyxor, Åhlens 79:-
- Hängslen, HM 70:-
- Smycken, lite blandat
- Halsduk, Vera Moda 69:-
+ lite presenter

Sen på lördagskvällen var vi på bio. Kollade Sanctum i 3D, riktigt grym film! Sevärd, framförallt i 3D, blev liksom mer innlevelse.

Nästa dag, söndag, så blev det frukost hos lite gott folk och sen ytterligare lite mini-shopping. Efter det packade vi ihop och drog till mitt praktikstall där jag ska jobba i sommar. Verkar kanon! Bilden rullade sen in i Linköping skogar för att hälsa på Lukas då. Wonderful! Vi blev där också bjudna på jätte go mat och stannade ett tag. Kom fram till Bollerup igen sent. Skönt att man kan sova i bilar säger jag bara!

Nu ska jag gå ut med Drake en sväng för att sedan plugga massa fysik tills provet imorgon. Som förövrigt är min födelsedag ;)

Ha det fint!



Woopsi

Trodde jag typ bloggade igår, men så var det ju inte.. Haha!
Hur är läget med er? Eller kanske man ska säga såhär..



Hahaha han kan ju inte riktigt vara som han ska den. Men väldigt söt ändå, kanske min framtida man? Ohyä, ska nog satsa!

Nä men annars så är det väl sådär, förskyld och lite sånt. Men det ska inte hinda mig från ha det bra denna helgen. Imorgon kommer mamma och hämtar upp mig, Camilla, Tommy och Drake förstås för en weekend i Norrköping. På söndag ska vi åka och hälsa på Lukas.. Gud det kommer inte bli lätt! Mitt lilla hjärta, går inte en dag utan att jag tänker på dig och alla våra stunder. Från bebisben till nu i sommar, då du flyttade till Linköping. Det är några år och en massa minnen vi har bakom oss. Men på söndag i alla fall, då ska jag få pussa dig igen och så många pusssaar du ska få! ♥

'


Ohhh, nu är det tacos som väntar.
ha det fint!


HEJ!

Faunistik - check!
Dataprov - check!

KUNG



7/3 tjugohundraelva

Skönt att vakna av att solen lyser in i rummet. Våren behövs nu! Jag orkar inte av mer vinter.. Det är bara mysigt med det i typ två månader, inte i fem! Började i alla fall dagen med att ta en låång dusch och sen ta en lång promenix med hunden. Underbart!

Skoldagarna på måndagar är chilla! Först engelska sedan bara två profillektioner. Bra start på veckan alltså.
Dock var inte denna måndagen den bästa. Efter skolan drog jag ut och sprang trekilometrarn tillsammans med Marie, Lovisa (till häst) och Drake. Drake var för det första inte på humör, antingen låg han och drog framåt eller så drog han bakåt. För det andra så kändes löpningen jätte tung idag! Varje steg kändes tyngre än 124 elefanter. Sen för det tredje så blev ju inget bättre av att jag tappade mobilen någonstans under rundan. Snälla Linnea lånade ut sin mobil till mig så att jag i alla fall kunde ringa min. Medans jag än en gång gick längs vägen så började det bli jävligt kallt! Jag hade ju inte tänkt på att ta på mig lite mer kläder.. Hittade jag någon mobil då? Nej. Eller jo. För när jag kommit tillbaka till boendet så såg jag något rött precis nedanför trappan. Whola! Just perfect! Hade 40 missade samtal, mysigt!

Nu sitter jag fortfarande och fryser, omöjligt att få upp värmen. Så tänkte ta på mig alla kläder jag har och lägga mig under täcket. Så ja.. GOD NATT!


Lördag 5/3 -11

Tro det eller ej, men jag gick upp tidigt idag, på en lördag! Dock var det tack vare Camilla som kom och pratade en stund som fick mig att vakna till ordentligt. Det tackar jag för! För jag har nämligen fått mkt gjort idag. Storstädat hela rummet, och då menar jag verkligen storstädat! Det behövdes kan jag ju säga. Sen har jag även tvättat massa och vart ute med Drake. Lekte med han i parken en timma imorse sen har han vart ute i solen hela dagen tills nu, kom precis in efter en runda till skogen med han. Mysigt värre!

Har även jobbat en sväng idag. Var gött kul!

Och visst är vädret helt underbart? Längesen man sett solen uppe hela dagen. Skönt! Våren har börjat komma, tog sin lilla tid det där. Hoppas ni vart ute en massa idag, för det har jag :D

Ikväll ska jag ta det lugnt, behöver plugga. Fast funderar på att ta en hel pluggdag imorgon istället och vara med Camilla och Anna och mysa ikväll. Det är ju trots allt lördag!

Juste, var inne på hm igår och klickade hem lite nya plagg.


Vit t-shirt                            Chinos                     Jacka
99 :-                                     199:-                        399:-    

Väska                               Skor                                Halsduk
300:-                                129:-                                30:-

Så ja, väntar nu bara på att få hem detta. Finfint!

Ha en go kväll!
over and out,



fredag i blodet!

Sitter här med en trött Drake bredvid mig, vart ute och rejsat lite. Han är fan så störande när man hämtar honom i hundgården. Han springer och hoppar precis där man går och skäller och är helt jävla galen! Snacka om att han testar mitt tålamod, haha! Men efter det så är han goaste någonsin.

Nu ikväll ska jag för första gången laga mat här nere (som inte är snabbmakaroner och köttbullar), utan potatis och egen köttfärs. Ojoj! Detta kan sluta hur som helst. Sen efter det så hoppas jag på en mysig fortsättning av kvällen med Camilla och Anna. Fina flickor ♥

Igår kom jag förresten hem från två dagar på Flyinge. Det har ju vart Bruksprov där hela veckan så frivilliga från Bollerup har funktionärat där. Kan ju säga som så att Flyinge är lika fint och stort som jag föreställt mig. Men det slår nog inte Jan Brinks anläggning, den var top notch! Och om jag sett några snygga hingtar där då? OM jag har, speciellt en 3-åring som hette Floricello. Vilket steg! Om jag vore rik så skulle han varit min nu..

NU ska jag bli kock! See ya



PEACE