shopping in t-town!

Kom hem med 4 kassar mat. Haha nu ska jag jävlar i mig äta! Fick också med mig en ljusslinga som nu sitter över/runt vårt fönster, MYS! Och även lite ögonfransfärg landade här hemma. Så ikväll ska Pernilla och jag färga ögonfransarna. High tech!

Lyckades även vara såpass duktig så att jag fick upp ett klipp från i vintras på youtube.
Check our style! Min mössa åkte hela tiden ner över ögonen så såg typ aldrig vart jag red, så Ricke var fan skillad som inte ramla. Jävligt kul var det iaf! I slutet är då det blir lite mer fart ^^


Och imorgon är det 1 december, vilket innebär att man äntligen kan öppna sina chokladkalendrar ;)

Ha det mys


BILDER

Går igenom massa bilder på hårddisken. Så här får ni se massa random pics!

























Haha det får räcka för denna gången!

Peace


MÅNDAG ,

Har slutat för dagen. Gilla att lärarna måste hem tidigt för att inte behöva övernatta på Bollerup inatt pga av snön. Så 1 ½ lektion blev det endast idag. Fan vad härligt det är med snö ändå?! :D


Lukas, vintern -09


Första Advent

Är nu förbi, nu ska jag sova. Go natt!

(högklassat blogginlägg?)


Lördag 27/11 snöööö!

Gick upp tidigt idag (tro det eller ej) för att gå ut med Drake och släppa ut en häst. Fast jag var som en zombie tills jag gick och la mig igen och sov tills 13, då jag vaknade av att jag frös som ett as.. Gick direkt upp och in i den varma duschen. Efter det gick jag ut i snön och var duktig och gjorde klart i stallet, gick en lång sväng med Drake och sen blev det fukost vid 14.30. Och ja.. Sen satt jag och gjorde typ ingeting. Skönt!
Sen bestod kvällen av snöbollskrig och mys på äpplet. Det där snöbollskriget var jävla utmattande. Men vintern ska bestå av sådana grejer! Och vi ägde ju lätt upp, hehe.. Nu är jag mer död än levande. Sjukt trött. Så sängen väntar mig nu härnäst. Frågan är bara om jag ska starta en film med 99,9% risk för att jag somnar? Jag tror jag tar den risken.

Just nu på Spotify går Milow's Ayo Technology och det för minnena tillbaka till förra året i Malmö. Hade ju turen att vinna 2 biljetter till en mysig konsert med honom. Mamma hänkade med och det var en helt underbar kväll. Tror nog fortfarande att hans lilla konsert toppar min lista av alla konserter. Det blev en sån jävla go stämining som gjorde att man verkligen kände sig levande just för stunden. Sen att förbandets sångare bjöd på en dans gjorde ju inte saken sämre.. ;)

Lite mobilbilder från Milow.

Nä, nu säger jag tack och hej för mig!
Sweet dreams ,


harry potter night is waiting

Och det med sweetisarna Anna (Runken) Rundquist, Pernilla (Pär) Björverud! Blir fan så bra :D
Just nu sitter jag på mitt rum som nu är pretty mysigt. Har tänt massa stearinljus lite här och var och till det ganska go musik! Drake ligger och sover, han blev nog ganska utmattad efter turen i snön förut. Jävlar vilken lycka han visar när han får springa i snön, så söt så!

Har ni några goa planer för kvällen då? Hoppas ni tar vara på den, för helgerna nu för tiden går ju himla snabbt. Även veckorna. Det bara susar förbi en! Fast det betyder även att det riktigt snart är JUL och LOV! Det mina vänner gillas äckligt mycket ;) typ lika äckligt mycket som jag ätit idag, helt sinnes! Haha, tur att man har en kropp som inte vill bli fet. Om det var tvärtom så skulle jag fan vara bredare än en tomte på tvären. Yees, true story..

Jag har skrivit det tidigare idag men skriver det igen; Ha en fantastic kväll!



Peace dudes

HER BRIGHT SKIES


saknade

Saknar mina gullungar där hemma! Nu när snön även kommit till oss här nere så kom jag och tänka på de härliga minnen vi alla har på just vintern och i snön. Som förra året på lucia när det var världens snöoväder hemma och även på öronmat har jag för mig? Allt pyssel inför öronmat är ju nästan ett oslagbart minne! Spec 2008 då vi KNARKADE en speciell låt. Myspys! Skulle inte vara fel om ni kom och hälsade på imorgon eller så ;)





Tack för brevet som jag fick idag Emelie! Blev jätte glad :')
Tyvärr så har jag för tillfället inga frimärken så kan inte svara tillbaka, men PUSS på dig going ♥
Ska bli mysigt att ta en kväll för att snacka igen massa när jag kommer hem!

Nu ska jag ta vara på denna härliga fredagskväll. Så otroligt härligt med snö! Älskar det.

Stay in touch!


mmm.. affären specialarn ;)

Yes! Så har vi nu döpt vår allas favorit här på Affären (som för er utanför Bollerup är vårt boende). Det är chokladbollsmeten som fått det namnet. Det är lätt som fan att göra och går på typ 2 minuter. Perfa liksom! Det äter jag nog nästan varje dag, vilket är illa.. haha! Om en timma så väntar 3 timmars matte. Och där kan man ju fan undra om vi är helt 100. Men imorgon väntar ett matteprov så ikväll har vi ett s.k. ''sista skriket!'' där vi kan få hjälp med sånt vi inte riktigt förstått. Vilket är himla bra egentligen, men är inte alls på mattehumör nu.. Om jag ens någon gång varit det ^^

Åkte från Malmö med Marie imorse och sov hela vägen till Bollerup, så jag kände mig halvt död på första lektionen som var engelska. Sen är det så att på måndagar är vårt schema jävligt chill. Vi har en teoretisk lektion och sen två profil lektioner efter lunch. Idag bestod de två lektionerna av löshoppning och ridning. På ridningen fick vi rida självständigt och fan vad jag saknar det.. Saknar att rida så sjukt mkt! Framförallt med Jojjen ♥ min lilla pärla!



Well.. Vad ska jag mer skriva om? Kanske om vad jag gjort nu i helgen? I fredags var jag på bio med Marie och hennes kompis Anna. Harry Potter blev det så klart och den var tiptopp! Sen i lördags kväll var vi taggade till 1000, Bullet for my Valentine hade landat i Baltiska hallen i Malmö, sjääälvklart gick vi dit! Så fucking awsome var det! Förbandet var förresten Funeral for a Friend.


Bilder tagna med mobilen så inte världsklass på kvalitéen direkt

Detta får räcka för idag. Ha de gött buddies!


det är dags för.. FREDAGSMYS!

Och fredagsmyset denna fredag kommer att utspela sig i Malmö med kära Marie.
Planerna för kvällen lyder: Se Harry Potter på bion med massa godis!
Om dagen fortsätter så bra som den har börjat lär den bli pretty awsome. Vår första lektion började 8.50, sen var vår andra lektion inställd så nu har jag 1½ h håla. Börjar igen 13.30 och slutar för dagen 14.00. Gilla?! Tänkte la det ;)

Nu ska jag slänga upp en fin bild på min mamma och hennes Ducati. Visste ni förresten att hon är ordförande för Svenska Ducatiklubben? Ganska häftigt :)


När jag ändå är igång kan nog Christian bjuda på en bild också..

..och jag. Vi hade lite väl ''roligt'' på vägen till Norrköping.


Peace



ONSDAG 17/11

Plugg, plugg, plugg, PLUGG! Helt sinnes vad mycket det är just nu. Men men.. Snart är det fredag vilket innebär Malmö. På fredag kväll blir det att se Harry Potter på bion, sen på lördag är det Bullet for my Valentine på kvällen. Detta blir finfint! Hur är det mer er annars då? Med mig själv är det bara bra. Känner oerhört lättad för stunden då jag nyss kom tillbaka från att ha gjort ett NKprov om skadliga ämne. Nu är det bara att rensa huvudet på allt jag lärt mig och läsa på till ännu ett NKprov, fast då om reningsverk osv. Aja, det ska nog gå!

Har det hänt något annat då tro.. Ah massa, men kmr inte ihåg allt ^^
Men förra onsdagen t.ex. så blev jag och en annan i min klass fotograferade för skolans kalender 2011.
Hoppas innerligt att bilden blir okej.. Inte kul att visas upp i den annars x)

Ne, nu ska jag då plugga.. Ciao!




Från förra veckan då Marrie var på besök! :D ♥


oops

SORRY för en jävla dålig uppdatering.. Men denna vecka har gått undan vill jag lova. Kom nyss hem efter en helg hemma hos Anna i Höör med Marie. På rummet väntade en överrasking... Strömmen hade visst lagt av på vårt rum, samt i köket. Eftersom att vi båda är väldigt hungriga har vi nu lite jobbigt.

Skriver mer imorgon.
Ciao


slutstation; BOLLERUP

Nu sitter jag på tåget till Malmö och Drake ligger över mina fötter. Ska bli skönt att komma tillbaka till the lava school! Tidigare idag har jag hunnit med ganska mycket. Vi käkade bl.a. frukost hos Hasse (mammas morbror) och Siv, sen gick jag in till city för att köpa mig ett par skor som varit inspanade sen Göteborgs besöket i onsdags. Jag hann även med att sola lite innan vi rullade ner till stationen :)


Vagabond - 700 :-

Nu får jag spara på datans batteri eftersom att jag dumt nog la laddningssladden i väskan som ligger några meter bakom mig.. Duktigt!
Ha en fin söndag!


prima skinka! jappjapp

Lördagen rullar nu ikväll vidare med restaurang, var jätte hungrig tills jag hittade godispåsen.. Men får helt enkelt trycka i mig all mat och se nöjd ut. Haha! Imorgon tar jag tåget till Bollerup med Drake. Jobbigt att ha med honom på tåg eftersom att han brer ut sig så när han ligger ner. Måste dra in honom varje gång det går förbi folk i gången, yäy! Men ska bli skönt att träffa alla underbara bollerupare igen :)

Nu blir det kääääääk!
Hare gött

Hovawartvalpen från Bergenhovs kennel i Bollebygd.Bergenhovs kennel, Bollebygd. MIN?!
Han var allt förbannat söt, min nu ''lilla'' Drake!


höstlovet 2010

Får ursäkta för en usel uppdatering nu denna höstlov vecka, men har haft fullt upp!
Kom till Mellerud förra fredagen och den kvällen spenderades hemma i soffan som jag saknat så..
Lördag: Besökte farmor och farfar och fick i sig god mat. Efter det hem och fixa iordning sig inför en kväll i Trollhättan med tjejerna. Tog bussen dit och väl där så gick vi och fetade oss på Max.
Vi hann även leka lite i barnens lilla hörna innan vi kom in på M15 där några band skulle underhålla oss. Första bandet var Dysfunction Disaster följt av, Social Siberia, Kid Down och sist finfina Her Bright Skies.


Tack för en jätte go kväll/natt!
Söndag: Vad hände i söndags.. Det går så fört så att man knappt kmr ihåg vad som hände när. Men har för mig att det blev en rundtur i Tommys bil, tacos och prat med mormor.
Måndag: Upp tidigt för en kontroll hos tandläkarn följt av lite shopping och hem till Jojjen som hade busat till det. Och en underbar kväll/natt! Åkte och hälsade på Jojjen igen vid 18 ungefär. Ganska många känslor som kom till ytan när jag kom in i stallet och se honom stå där i stallgången. Lika söt och charmig som vanligt! Tog ut han i poaddocken för en ridtur och jösses vad jag saknat allt med den ponnyn.. Med honom kan jag verkligen rida, har saknat den känslan. Vi kompleterade alltid varandra så bra. Och det skönaste med att hälsa på honom var att se att han har det så bra. För det har han verkligen! :)
När jag kom hem så kom Nathalie förbi och vi gick ganska snart vidare in till Mellerud för att köpa ''lite'' gottgott. Fast när vi väl handlat klart så ville vi inte gå hem så gick lite spontant runt i stora staden och sedan vidare till Maria. Länge sedan jag var där! Det var mysigt. Sen gick jag och Nathalie hem till mig igen, det tog låång tid. Haha fast kul var det! Somnade i soffan medans Nathalie kollade på film.
Tisdag: Vaknade 12:30 med Nathalie liggandes brevid mig. Gick ner och käkade frukost innan det blev mys i soffan fram till 15. Efter att hon åkt bytte jag om till arbetskläder och stack till Framnäs för lite jobb. Kul att komma dit och snacka med dem och kunna få hjälpa till. Kom hem runt 21 och somnade ganska snart efter det.
Onsdag: Tvingade mig upp ganska tidigt för att säga hejdå till farmor och farfar. De skjutsade sen in mig till järnvägsstationen där Nathalie och Maria väntade. Göteborg stod på tur och när vi kom fram mötte vi Nadia. Dagen bestod av shopping och massa galenheter med vilddjuren. Fick även träffa kära bäsen Emelie! Kul att få se henne :)

Torsdag: Packade ihop mina och Drakes saker och lastade in i bilden. Bilens slutstation fick idag bli Norrköping med mamma, Lennart och Christian. Lite humor vill man alltid ha så det kvällens underhållning fick bli en stand up med Lennie Norman. Skön snubbe det där alltså! Haha!

Fredag: Vaknade tiiidigt av en cp-hund som ville ut så fick på mitt bästa humör gå ut med honom. När jag kom in igen gick jag raka vägen till sängen och somnade som en stock. Frukosten idag var det inget fel på, konditoriet nedanför vet vad dem gör kan man nog säga. Efter käket gick jag till ''Face Stockholm'' där mamma satt och blev sminkad. Jätte fin blev hon! Sen överraskade hon mig med att själv få en sminkning och det sa jag inte direkt nej till.. Så ja, efter det så kände vi oss båda riktigt fina tror jag ^^ Dagen fortsatte med lite dome bio, solning och fotografering. Nu har jag nydligen kommit hem efter gott käk på O'learys. Mätt och go!

Vet inte om man kan se sminkningen så bra men..

Imorgon blir det shopping och middag med favvo Hasse och favvo Siw här i Nkp. Alltid lika kul att umgås med dem! Sen på söndag drar jag mig tillbaka till Bollerup igen :)

Ha en fin kväll!