Frihet

Måndag här igen, men denna vecka utan jobb då jag jobbat klart mina veckor för denna sommaren. Rätt skönt att inte behöva känna sig stressad över att jobba ihop en massa pengar till boende och etc som tillkommer nu när man inte har Bollerup att bo på och inte vill flytta hem igen. För jag ska ju flytta till Enköping av alla ställen till vintern iallafall. Ni anar inte vad taggad jag är! Ska bli så kul, fast det är ju klart man är lite nervös.. Men det ska man vara! :) Sen har jag tanke på att till våren försöka hitta jobb och boende i Skåne och bosätta mig där igen. Hoppas innerligt på att det blir av, vill kunna tillbringa min vardag med den jag älskar.
 
Och ja, hur ser min lediga vecka ut? Jo, idag och imorgon ska jag väl mest ta det lugnt och göra det som faller mig in, typ sola och träna! Sen på onsdag tror jag att jag åker ner till Markus och är där två dagar innan vi båda åker upp till Norrköping igen följt av hans föräldrar som också kommer upp på fredag :). På lördag ska vi runt här och kika på stan lite innan jag och Markus åker vidare mot Solna och ceckar in på hotell, ska bo där två nätter. På söndagen har vi nämligen platser i Friends Arena för att se EM finalen, hoppas att Sverige fixar sig hela vägen dit! Hade ju vart så klockrent! Och ja.. På måndag om en vecka åker jag och han ner till Skåne igen och där stannar jag veckan ut innan jag åker hem till Mellerud för två veckor innan GMU:n börjar.. :) 
 
Och förresten! Träningsmässigt så har jag så kul nu, det går så bra allting. Har gymmat upp till 5 ggr/vecka nu i tre snart fyra veckor och det börjar ge bra resultat. Sen har jag kommit igång ordentligt på spåret nu också, sprang 11 km igår vilket var så skönt! Detta låter kanske konstigt, men det är lättare att springa milen än 5 km. Man kommer in i en helt annan andning när man springer en längre distans, man in i någon slags bubbla och man bara springer på. Jätte häftig känsla! För en vecka sen var vi uppe i bergen och gick några kilometer, jag hade en ryggsäck på 12 kg på ryggen. Var inte så jätte jobbigt, förutom att när man skulle försöka kliva över stora saker eller "hoppa" upp på den fortsättande stigen så om man böjde sig åt något håll så var där 12 kg som lutade åt det hållet, med andra ord.. Man var inte så jätte stabil alla gånger ;) hehe
 
Nä'.. Nu ska jag nog dra mig utåt.
Ha en bra dag o solen! 
 
Saknar er..
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback